| Wyniki Spotkań Tutaj zakładamy tematy dot. wyników spotkań fazy grupowej i finałowej. |
| | #1 |
| Wiek: 21
| [MECZ o 3 MIEJSCE] MZK KOSZALIN vs RZEZNIA.EU
Poniedziałek (4 lipca) Godzina: 22:00 Wylosowane mapy: de_dust2 & de_inferno (w razie dogrywki: de_nuke) |
| |
| | #2 |
|
| Odp: [MECZ o 3 MIEJSCE] MZK KOSZALIN vs RZEZNIA.EU
kurwa to jest jakas patologia, Korzeń napisał, że gramy dziś o 21 , umawiamy ludzi i wy nagle się budzicie , że ktoś od was ma jakiś jebany mecz w ESL'u. Szczerze to w dupie mam co oni grają, jest termin na godzine 21 dziś i nie wiem dlaczego zmieniacie to...
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Rozmawiałem z waszym liderem grupy na GG, wszystko zostało ustalone - gramy o 22:00 jutro. I to nie jest "jakiś tam mecz" gdzie my sobie ustalamy porę tylko są to coroczne MISTRZOSTWA MIAST ESL. Terminarz został podany wczoraj i od razu po 2 godzinach do korzena napisałem prośbę o zmianę terminu, ten wyraził zgodę po czym dziś o 13:00 uzgodniłem to z waszym przedstawicielem. O jakim ty tu przebudzeniu mówisz? Ogarnij się i HF |
| |
| | #4 |
|
| Odp: [MECZ o 3 MIEJSCE] MZK KOSZALIN vs RZEZNIA.EU Wynik: de_inferno 16:10 dla RzeZnia.eu de_dust2 16:3 dla RzeZnia.eu Screeny : Nowy Archiwum WinRARa rar SG - LOW - ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ver - Zdjęcia - Pokazywarka.pl Murphy - ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting laz - ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting zwd - sg bmp |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Wynik akceptuję, gratuluję teamowi Rzeznia.eu zajęcia 3 miejsca. W sprawie nagród skontaktuję się w najbliższym czasie po meczu finałowym turnieju.
|
| |