| Wyniki Spotkań Tutaj zakładamy tematy dot. wyników spotkań fazy grupowej i finałowej. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| [1/4] EViLEX vs. Volta-SQ
IP: 92.43.119.232:27110 PW: esl 20.00 ; 22.06.11 EViLEX 2:0 Volta-Sq SSY + STATUS: Ss - Pokazywarka.pl SSSMOKE: lucas: Zdjęcia - Pokazywarka.pl czupakabra: ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting loj: Zdjęcia - Pokazywarka.pl disco: ImageShack Album - 2 images dog1: Zdjęcia - Pokazywarka.pl HLTV: nuke: HLTV - Free HLTV booking - BookHLTV.org tuscan: HLTV - Free HLTV booking - BookHLTV.org |
| |
| | #2 |
| Wiek: 25
|
Matrix - ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Mysitc - ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting Rzul3k - http://pokazywarka.pl/vsyg98/ Sun - http://iv.pl/images/83036507066265079351.jpg Poprosimy demka. Nie pamiętam jakie lecz ja poprosiłbym od "neztw" z Tuscana z CT i TT. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
| Odp: EViLEX vs. Volta-SQ
Mój błąd. Totalnie zaspałem z losowaniem map i całkowicie o tym zapomniałem. Ćwierćfinały zagrane już będą mapy wybierane przez team, natomiast na półfinały już wylosuję. Przepraszam za kłopot |
| |
| | #5 |
dodatkowo: demo pies nuke ct + tuscan t demo L0j nuke ct + tuscan ct |
| |
| | #6 |
| Odp: EViLEX vs. Volta-SQ |
| |
| | #7 |
demo psa http://www.speedyshare.com/files/291...oltavspies.rar poprosze demo: sunn - nuke - ct mystic - tuscan - ct Dla celów edukacyjnych:-) |
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
| |
| | #9 |
| |
| | #10 |
Jeśli wszystko już jest w porządku, proszę o zaakceptowanie meczu.
|
| |
| | #11 |
Zaraz będę przeglądać wszystkie wątpliwe dema i zaakceptuję wyniki jeśli wszystko będzie w porządku
|
| |
| | #12 |
| Odp: [1/4] EViLEX vs. Volta-SQ
I można poznać werdykt, bo widzę gdy gospodarze przegrali, nagle zastój w lidze....
|
| |
| | #13 |
Wybacz, po prostu nie było mnie 3 dni w domu, sytuacja losowa, demka obejrzę, a ocena będzie wystawiona do jutra. Jeszcze raz przepraszam za zwłokę.
|
| |
| | #14 |
Dema oglądam, za ok 2-3h wrzucę werdykt + rozpiskę dalszych rozgrywek. Info zamieszczę w edycji posta. netzw - czysto (akcje warte uwagi: ok 27min) loj nuke - czysto loj tuscan - czysto (akcje warte uwagi: ok 30min i ok. 46:30) pies - czysto (akcje warte uwagi: 22:40 + kilka innych, których nie opisałem czasowo) |
| |
| | #15 |
Po obejrzeniu dem - zatwierdzam wynik. Co do samego meczu: zachowanie oraz teksty Matrixa były co najmniej nie na miejscu i gdyby nie to, że odpadliście, to punktów by poleciało przez niego sporo... W przyszłych planowanych turniejach tacy gracze będą dyskwalifikowani z miejsca, bo nie potrzeba nam prowokatorów i napinaczy. Zamykam. |
| |