| Wyniki Spotkań Tutaj zakładamy tematy dot. wyników spotkań fazy grupowej i finałowej. |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Przypadek v EViLEX Przypadek v EViLEX de_nuke = 10:2 ; 10:2 = 20:4 dla EViLEX de_train = 7:5 , 6:6 = 13:11 dla EViLEX SSY: Zdjęcia - Pokazywarka.pl STATUS: Status - Pokazywarka.pl SSMOKE; lucas: Zdjęcia - Pokazywarka.pl czupakabra: ImageShack Album - 3 images L0j: Zdjęcia - Pokazywarka.pl s: ImageShack Album - 2 images dogi: http://pokazywarka.pl/jr1sls/ HLTV: Mają rywale |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Przypadek v EViLEX
Eci - ImageShack Album - 2 images zarq - ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting nicolai - ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting zaraz dorzuce reszte... a gdzie sa smoke z traina ?? mialy przeciez byc -.- a nie robicie reconnecty miedzy mapami.. czekam.. |
| |
| | #3 |
Otóż są wszystkie ss smoke. Pozdrawiam + mam pewną ciekawostkę dla admina:-) Hmmm.. albo ja jestem tzw. ślepy albo poprostu rywale chcieli popełnić oszustwo:-) Aczkolwiek podczas naszego meczu na serwerze przebywała osoba nie zapisania w turnieju:-) NICK: Lacu SID: 0:1:3257129 Jak widać gracz nie widnieje na liście zapisanych graczy, czyli wiadomo co następuje:-) (czyt. regulamin) + poproszę HLTV. |
| |
| | #4 |
|
No nie wiem czy oszustwo to zbyt brutalne slowo akuratnie ja bylem zapisany tylko odzyskalem swojego steama steampowered mi go wlaczyl bo byl disabled i nie zwrocilem na to uwagi. a polowa naszego "teamu" byla z lapanki z mirca wiec ten train to i tak slabo wam poszedl jak na taki zgrany "KLAN" (ps jestes slepy bo na 3 inne sidy wylapales akuratnie moj gdzie bylem zapisany do turnieju , )i ten smoke na waszych ss tez taki nie ciekawe szczegolnie train. bez sensu jest takie cos bo na 16 bitach rzucacie po 4 smoke na srodek i i tak jest bialo. ogladalem hltv to widac bylo ciekawe akcje przez smoke ale coz przegralismy to tylko gra. Pozdrawiam Lacu |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Zgodnie z regulaminem muszę przyznać walkower drużynie Przypadek, gdyż jawnie zagrali niezapisanym w turnieju składem. Niemniej jednak mecz się odbył i zakończył się zwycięstwem przeciwników. By nie zabijać ducha gry - przymknę na to oko i dopiszę punkty do tabeli dla obu drużyn (Dla Evilex zwycięstwo, a dla teamu Przypadek małe punkty). A co do SS smoke to są czyste ![]() PS. Proszę team Przypadek o wrzucenie linku do HLTV |
| |
| | #6 |
| Odp: Przypadek v EViLEX |
| |
| | #7 |
|
| Odp: Przypadek v EViLEX |
| |
| | #8 |
| Wiek: 18
Efix, nie pograzaj sie, teraz bedziesz mowil, ze sa slabi, a i tak was pojechali ![]() Gratuluje zwyciezcom |
| |
| | #9 |
|
AS?! gdzie napisalem ze slabi ?? nie mowie tez ze sa pro, tylko poprostu u nas z 8 osob na ten turniej 3 osoby graly, to wiec reszta musiala z mirca byc, ja nigdy sie nie poddaje...
|
| |