![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| Zakończenie Menu
siema to znowu ja chcialbym jeszcze raz prosic kogos o ala pomoc dokladnie chodzi mi o to zeby zakonczyc tabele tak jak tutaj: ![]() Bo u mnie moje menu przesuwa sie razem z wiadomosciami/aktualnosciami i wyglada to tak: ![]() I druga rzecz, albo jesli pierwsza rzecz sie nie udala. Jak zrobić tak zeby zrobic suwak tylko tam gdzie sa wiadomosci tak zeby ruszaly sie tylko te wiadomosci. Dokladnie chodzi mi do momentu gdzie jest ostatnia linia.Oczywisice szkielet strony mam czyli html,head itd @EDIT suwak zrobilem chcialbym tylka ta czesc z zakonczeniem tabeli do ostatniej lini a jak tej linik nie widac to do ostatniego kontaktu tam wypisanego |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Zakończenie Menu |
| |
| | #3 |
| Odp: Zakończenie Menu
i jak na srodkowa tabele naloze margines to juz mi te menuuu nie bedzie sie rozchodzilo za postami? tak jak to teraz jest. przydala by sie pomoc bo to nie dla mnie;d. dopiero sie ucze;d
|
| |
| | #4 |
|
Najlepiej jakby dokładnie został pokazany problem bo pisałem na szybko i nie wiem dokładnie o co chodzi. Zrozumiałem, że tabela z tekstem ma nie przylegać po prawo.
|
| |
| | #5 |
na 1 zdjeciu jest podobny szablon jak u mnie i na tym 1 obrazku widac ze tabela tam gdzie jest Menu konczy sie po ostatnie podstronie "kontakt". U mnie na podobnym szablonie jest cos takiego ze tabela nie konczy sie na ostatnim podanym kontakcie. tabela rozwija sie razem z tekstem tak jak jest pokazane. Leci ciagle za Tekstem czyli aktualnosciami. Czy to moze byc wina zagnieżdżania tabel?
|
| |
| | #6 |
|
| Odp: Zakończenie Menu |
| |
| | #7 |
no wiem ze mozna tak zrobic ale trzeba od czegos zatczac najpierw na tabelach a pozniej bede przechodzil na cos trudniejszego. Wiec moze wrocmy do mojego problemu: 1 zdjeciu jest podobny szablon jak u mnie i na tym 1 obrazku widac ze tabela tam gdzie jest Menu konczy sie po ostatnie podstronie "kontakt". U mnie na podobnym szablonie jest cos takiego ze tabela nie konczy sie na ostatnim podanym kontakcie. tabela rozwija sie razem z tekstem tak jak jest pokazane. Leci ciagle za Tekstem czyli aktualnosciami. Czy to moze byc wina zagnieżdżania tabel? |
| |
| | #8 |
|
musisz zrobic dwie odzielne tabele, bo jezeli jest wszystko w jednej, to jedna "ciągnie" druga,gdy bedzie wiecej tekstu.. daj kod to Ci przerobie |
| |
![]() |
| Tagi |
| menu, zakonczenie |