| Telefony - Opisy i Problemy Opisy i problemy dotyczące telefonów komórkowych. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| SIM lock
Czy w każdym telefonie można mieć SIMlocka?? Ile ta usługa miej więcej kosztuję? |
| |
| | #2 |
|
| Odp: SIM lock
Że też zofftopuje, po co Ci Simlock? Większość go raczej zdejmuje chyba :O |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
W Play żaden tel nie ma simlocka. W Orange chyba wszystkie mają ![]() W niektórych telefonach jak był sposób na zdjęcie Simlock'a kodem, to chyba można było go przywrócić też kodem. |
| |
| | #4 |
Sim lock jest potrzebny do tego aby włożyć kartę z różnych sieci. Ja mam sieć z orange telefon Nokia C1-00 kiedy włożyłem kartę z Plusa pisało Ograniczenia telefonu Wpisz kod ograniczeń. |
| |
| | #5 |
|
A czy simlock tego nie blokuje właśnie? xD Ty już tam masz SimLocka teraz to go ściągnąć muszisz |
| |
| | #6 |
| Wiek: 9
ale to nie jest blokada sim-lock... w ustawieniach musisz usunąć ograniczenia dla swojego telefonu... ew. na któreś instrukcji z pudełka masz kod do ograniczeń, Blokada Sim-lock to co innego.
|
| |
| | #7 |
|
Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów w maju 2009 roku zaskarżył do Sądu Ochrony Konkurencji i Konsumentów postanowienia zezwalające na pobieranie przez operatora telekomunikacyjnego opłaty (nawet kilkaset zł) za zdjęcie blokady karty SIM w trakcie trwania umowy. Na chwile obecną blokada sim jest tylko w orange a zdjęcie jej kosztuje 77 zł.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
77 zł za zdjecie simlocka ? U mnie w komisach za 30 juz zdejmie |
| |
| | #9 |
| Wiek: 18
| Odp: SIM lock Jeśli chce kod (nie pin) to via net możesz zdjąć locka i to ci zajmie 5 minut i nic nie kosztuje... W serwisach często przez kable które na allegro ~50 żł kosztują robią to. Niektóre telefony można kodami.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 17
Kodami to chyba mozna tylko jakies starsze modele noki. Przynajmniej tak mi sie wydaje.
|
| |
| | #11 |
na a moja nokia jest z 2011roku więc raczej sie nie da
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 21
Nie znalazłem dokładnie do modelu C1-00, ale może te się sprawdzą. Odblokuj simlocka, simlock kodem dla Nokia C1 - simlock24.pl - Automatyczny system sprzedaży kodów simlock - uwolnij Swój telefon Odblokuj simlocka, simlock kodem dla Nokia C1-01 - simlock24.pl - Automatyczny system sprzedaży kodów simlock - uwolnij Swój telefon |
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
| Odp: SIM lock |
| |
![]() |
| |