| Szukam sponsora! Pilnie poszukuję sponsora, oferuję to i owo. |
![]() |
|
| | #1 |
|
| Paladyn i jego odbicia
Miało być zmienione ,ale ucichło chyba. Zrobiłem teścik ostatnio. Mając 250 hp i 45 % zręczności zaczęłem free palka walić z usp w banie. Z 250 hp przy redukcji 45% zostało mi lekko ponad 100 hp . Najśmieszniejsze jest to ,że waliłem do free fraga i nawet z taką redukcją wyjebało mi tyle hp. Mogę prosić o zmianę tych jego odbić,bo są za mocne zdecydowanie. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Paladyn i jego odbicia
Odpierdolić mi się od paladyna. Ja na 182 lvlu z ledwością ubijam mefisto na 90 a wy on stop w jakiejś klasie mieszacie... Po prostu sranie w banie, nic nie zmieniać, przy mefisto się plują jak miało być coś zmienione to ja się też będę pluł o palka! Poza tym zmieniane miało być to, że jak koleś posiada item 1/1 to odbicie nie zabije za 1 razem. To by było na tyle! |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Dokładnie. Pierdolenie , Paladyn nie jest wcale taki mocny i tak zajebiście nie odbija . Kiedyś był przesadzony . Teraz nie
|
| |
| | #4 |
|
No to kurwa jak mi wytłumaczycie ,że jego odbicie wyjebało mi ponad połowe hp przy redukcji.
|
| |
| | #5 |
|
Musiał mieć item co dodaje obr. bo skoro zabija 1 hitem jak ma item 1/1 (to ma być zmienione) to jak ma item dodający obr to większe obr mają pociski odbite w ciebie.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
Przykład. Ma powiedzmy szatanski wzmacniacz. Odbicie to jest +100 do obrazen . Bo generalnie to jest odbicie 0dmg . Jesli jest item to odbija jego dmg
|
| |
| | #7 |
|
Mogę prosić o wypicie eliksiru szczęścia, bo masz zdecydowanie pecha. Aktualnie jest 20% szans na odbicie i nie w sensie, że po 4 trafieniach to musi już się odbić a za każdym razem jest losowanie, dlatego można równie dobrze odbić całą serię z ak jaki i nic. A co do mocy itemów i odbijania to już jest jakiś czas zmienione(no chyba że nie działa to poprawię, ale wygląda dobrze). |
| |
| | #8 |
| Wiek: 19
Miałem taką sytuacje że gościu się ładował palladynem (zmienił na noż) ja mu strzeliłem Hs i gościu zabił mnie nożem choć byłem na drugim końcu mapy (scoutknive). Bez sensu
|
| |
| | #9 |
też tak miałem hardy
|
| |
| | #10 | |
| Odp: Paladyn i jego odbicia Cytat:
Tak do usranej śmierci, ciągle będą proponowane zmiany. Jest jak jest, i jest dobrze. Teraz zmienicie pala, to się okaże, że będzie gównem nie klasą, i będą płacze na inne klasy, że za mocne. | |
| |
| | #11 |
|
Gdy pocisk się odbija to trafia w przeciwnika, wygląda to tak jakby ktoś do ciebie strzelił. Więc jak odbił pocisk mając nóż to po prostu tak pokazuje. Ty strzelisz z glocka jak palek będzie miał m4 i pokaże zdjęcie m4, zawsze tak jest.
|
| |
| | #12 |
|
Wiecie co aż będę to testował,bo przesada. Czyli w takim bądź razie wygląda na to ,że ta redukcja nie działa na te odbicia. A 20% szans na odbicie to zdecydowanie za dużo. Jest to 1/5 z czego wychodzi ,że po wwaleniu typowi 20 pocisków trafiając w niego z czego jakaś tam część będzie w banie lub korpus to wychodzi ,aż 4 pociski odbite,z tego niech 1 będzie w banie,2 w korpus i 2 ostatnie w nogi to zejdzie ponad 100 Hp na miękkim kapciu :/ |
| |
| | #13 | |
| Wiek: 16
| Odp: Paladyn i jego odbicia Cytat:
![]() | |
| |
| | #14 |
|
Panika nie przesadzaj wcale to nie jest dużo.
|
| |
| | #15 |
|
wtroce sie w ta dyskusję gralem dzisiaj i ktos mi zajebał banie a mnie to nie zabilo tylko jego ;p sorki za bład wtrące* |
| |
![]() |
|
| Tagi |
| odbicia, paladyn |