| Szkoła Co słychać w szkole? Łamią Twoje prawa? Nie rozumiesz czegoś? Pisz tutaj! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 15
| angielski
bedzie dawal mi ktos korki z angielskiego?, bo mam 2 na koniec tego półrocza :( chodze do 2 gimnazjum
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: angielski
jak ty kurwa polskiego nie umiesz -.-
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
Jakbyś mieszkał w Krakowie...
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
dużo w google tych rzeczy, czasy ładnie opisane te które są potrzebne od podstaw itd.
|
| |
| | #5 |
|
Muffin, on chce korepetycje a nie wujka google .
|
| |
| | #6 |
Niech sobie załatwi gotowce |
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
chlopaki... czy my tutaj jestesmy od grania , czy od uczenia ludzi do szkoly..>?
|
| |
| | #8 |
Tym postem pokazałeś... jebać, wesołych. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 23
| Odp: angielski |
| |
| | #10 |
| |
| | #11 | |
| Wiek: 21
Wszystkim wam kur.. wlepił bym warny dzieciak pyta się grzecznie czy kotoś by mu pomógł a wy oczywiście sobie tu tylko spam robicie aby nabić posty. Cytat:
Razjel l gamer l mufin l skuzz az mnie niesie jak was czytam w tym temacie dobrze ze są świętą bo bym nie kropkował. Kuszek niestety na tym forum pomocy z angielskiego nie dostaniesz, są debile którzy Cie po prostu wysmieja i są tacy którzy mają dość swoich problemów aby przejmować się twoim angielskim tym bardziej za damkę więc radze Ci znajdz kogoś w swojej okolicy i tyle. | |
| |
| | #12 |
Kuszek, tego, co najważniejsze w zasadzie nie napisałeś. ![]() - poziom zaawansowania - w jakiej formie miałyby być te korki - ile godzin w tygodniu uważasz, że potrzebujesz |
| |
| | #13 |
|
Vincent jest ogar z anglika i cos mi sie kojarzy, ze komus juz pare razy przez neta tlumaczyl co nieco :-)
|
| |
| | #14 |
| |
| | #15 |
Vincent caly czas zyje w nas a tak na prawde to pewnie poszedl chlac i po pasterce zapomnial , ze na Volte mial wrocic @ Jula , i ile kasy placic :d |
| |
![]() |