| Szkoła Co słychać w szkole? Łamią Twoje prawa? Nie rozumiesz czegoś? Pisz tutaj! |
![]() |
| | #1 |
|
| Jak tam u was z zawodami ?
Siema ! Chciałbym was zapytać czy już mieliście jakieś turnieje między szkolne i żebyście pochwalili się swoimi osiągnięciami. Ja już brałem udział z kumplami z klasy w turnieju piłki nożnej o Puchar Donalda Tuska 3 pierwsze mecze wygraliśmy ale nie byliśmy zadowoleni bo było dosyć łatwo Potem 2 dni później podniosła się poprzeczka, graliśmy z osobami z gimnazjów co byli o całkiem sporo wyżsi ( ja z kumplami 6 klasa ). Niestety przegraliśmy 2 kolejne mecze i nie przeszliśmy dalej. A wy mieliście już czy szykują się u was jakieś turnieje/zawody ? PS. Nie wiedziałem czy temat założyć tu czy w sporcie, obstawiałem pół na pół ale założyłem tutaj. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Jak tam u was z zawodami ?
Dzisiaj street ball 3 miejsce w saczu z 8 szkol. Nie za dobrze bo nasz rozgrywajacy mial skrecona kostkę oraz był nieco przeziebiony :( A tak to 3 miejsce w sączu na zwyklych zawodach. 3 Miejsce w szkole w ręczną i takie tam male wygrane osobiste |
| |
| | #3 |
| Wiek: 25
Ja z klasą zająłem 2 miejsce w turnieju piłki ale między klasowe ![]() Było wiele drużyn ale przegraliśmy tylko z klasą "sportową". Ale wygrałem kiedyś medal ze swoją drużyną na turnieju Osiedla Łęgnowo ;D Nie było kryterii wiekowych więc grali osoby nawet z wiekiem 30 lat i potężnym uderzeniem ;p Ale jakoś nam się udało ;D |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
a osiągnięcia niekoniecznie sportowe, ale szkolne mogę wpisywać? ^,^
|
| |
| | #5 |
|
Nje bo sie zauamiemy :(
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 15
II miejsce w zawodach wędkarskich pośród juniorów i IV miejsce w uni hockeyu na wszystkie szkoły w MMz i po za
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 18
mistrzostwo miasta, v-ce mistrzostwo powiatu w siatkowce i peeeeeelno innych medali w zawodach miejskich Mam z kazdej dyscypliny druzynowej |
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
U nas tam jeszcze nic nie było, lecz o dzień dyrektorski będzie gra w nóżkę to stawiam, iż wygramy + z klasą sportową w sumie także ;>
|
| |
![]() |
| Tagi |
| zawodami |
| |