| Szkoła Co słychać w szkole? Łamią Twoje prawa? Nie rozumiesz czegoś? Pisz tutaj! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Rok szkolny 2010/2011
oho dzisiaj mam 1x przedmiot o nazwie MULTIMEDIA I GRAFIKA KOMPUTEROWA brzmi groźnie pomijając fakt że uczy go wredne małe babsko, więc maxymalnie spodziewam się gimpa! again !
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: Chat topic - czyli offtop pełną parą!
and again, and again, and again ![]() Dodane po 5 minuty: Black rozkręca się w klasie? Ja pieprze, za rok do liceum. Trza powoli pomyśleć do którego chcę iść ;| Mam nadzieję, że z kilkoma kumplami tam wpadnę . NO, a może lepiej "solo" ludzi poznać. W ogóle te testy pierwsze próbne jakoś szybciej teraz będą niż zawsze ;x |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Boże muffin , przeżywasz to wszystko , jak baba swój pierwszy okres CHILLOUT Ja tam po gim. już sam wyruszyłem , lecz spotkałem starych znajomych , dzięki którym mam znajomości prawie w całym Gdańsku ( nie ma dzielnicy gdzie bym kogoś nie znał) , ale to też dlatego , że szkoły zmieniałem |
| |
| | #4 |
|
prawda taka, że nauczyciele straszą tym egzaminem gimnazjalnym, a to bajka jest.. Wszyscy się bali, a to nie jest takie ważne, bo rzadko się zdarza, że kogoś nie przyjęli ponieważ miał za mało punktów :P
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 17
A jak dobrze, że już weekend. Pierwszy w tym roku publiczny opierdziel od nauczycielki dziś dostałam. -.- |
| |
| | #6 |
U nas rygor wprowadzili o.0 Identyfikatory, za 3x nie posiadanie nagana. Za nadmierne nawet wywalają ze szkoły o.0 I jeszcze mają zmienić identyfikatory na karty ( za rok) i będzie ramka przy wejściu. By wiedzieli kiedy wszedł kiedy wyszedł uczeń. lol xD Straszą abyśmy się uczyli Osobiście uważam, że dam radę. Spróbuję wybić średnią z ocen 4.0 i te testy na jakieś 70/100 punktów przynajmniej, czy jak to tam jest ![]() Dodane po 20 minuty: Heh, za tydzień jedziemy do naszej nauczycielki od historii i rozkładamy się z namiotami na jej podwórzu. Robimy ognisko i w ogóle lux. xD |
| |
| | #7 |
|
| Odp: Rok szkolny 2010/2011
Black idzie na bagazowego |
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Na hotelarza ciulu a nie bagazowego XD
|
| |
| | #9 |
jak to jest to samo |
| |
| | #10 | |
| Wiek: 21
| Odp: Rok szkolny 2010/2011 Cytat:
Ja bym tam , brał kartę jakiegoś frajera i wychodził kiedy mi się chce | |
| |
| | #11 |
Ja w sumie nie mam pojęcia co bym robił. Nie obchodzi mnie to, mnie już w tej szkole nie będzie. No ale ciekawe jak to z czasem pójdzie. Może wrócą czasy bicia linijką po łapach? ;P
|
| |
| | #12 |
a ja mam jeszcze miesiąc wakacji ;D HAHAHAH ŁYSO WAM?
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 18
Ja obecnie jestem w NOWEJ szkole . Prócz kilku osob z mojej klasy (10 ) ze szkoly znam max 20 osób . Jest okolo 1000+ . 1 Liceum Human zwiekszony niemiecki . Jestem zajebiscie zadowolony . Super plan , nauczyciele ujdą i OGOLNIE POJETY LUZ KURWA MAC . Wychodze kiedy chce , wracam kiedy chce . Nie ma nauczycieli na przerwach , nikt nie pilnuje " NIE WYCHODZ BO BLABLK:B:ABA: " Ide na miasto do sklepu wracam to jestem. Masa wiary ktorej nie znam . Strasznie mi sie podoba. Wielkie zroznicowanie subkulturowe , ubrania . Wielki pozytyw.
|
| |
| | #14 |
no no u mnie dużo metalówek-lesbijek chodzi po szkole |
| |
| | #15 |
| Wiek: 18
Mialem raczej na mysli hmm... wiesz metal , rasta , skate , emo , ( UWIERZCIE KURWA JEST JUSTIN BIEBER identyczny ) . Nie ma tak ze ktos tam wiesz siedzi i " hihihi patrz jak on wyglada hihihihi " . Masa wiesz w rozowych spodniach chlopakow . Nie to ze mi sie podoba. Podoba mi sie to zroznicowanie , ogolny pojety luz i mnogosc ludzi ktorzy są obiektywni .
|
| |
![]() |
| Tagi |
| 20102011, szkolny, rok |