| Sport Piłka nożna, siatkówka, MMA, walki, wyścigi i wszystko o nich! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 4
| Grand Derbi
Witam Zbliża sie Grand Derbi czyli odwieczny pojedynek dwóch znakomitych klubów Real Madryt i FC Barcelona kto wygra , a może padnie remis tego dowiemy się już za kilka godzin .Jakie są wasze typy ? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Grand Derbi
Przyleci UFO i meczu nie będzie |
| |
| | #3 |
ah Skuzz ta twoja fantazja |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
no chyba oczywiste że Barcelona:-)ale wszystko może się zdarzyć
|
| |
| | #5 |
Stawiam na 2:1 niestety dla Barcy.
|
| |
| | #6 |
niestety?
|
| |
| | #7 |
1:1 jak narazie ![]() ---------- Wiadomość dodana o 22:39 ---------- Skuzz jednak UFO nie będzie :P ? |
| |
| | #8 |
Bo wiem że wygrają a chciałbym żeby dostali po dupie bo to już jest nudne |
| |
| | #9 |
gdzie oglądacie?
|
| |
| | #10 |
na stronie ![]() ---------- Wiadomość dodana o 22:42 ---------- Ale chodzi jak traktor 20 tyś ludzi ogląda tą transmisje. :P
|
| |
| | #11 |
Hehe ![]() A UFO nie będzie bo przylecieli do mnie oglądać i żłopać browar darmopije jebane |
| |
| | #12 |
I tak pewnie sie nie podzielisz z nimi . Jak narazie 1:1 do przerwy---------- Wiadomość dodana o 23:11 ---------- I mamy zmiane wyniku na 1:2 dla Barcelony ---------- Wiadomość dodana o 23:25 ---------- I znów zmiana wyniku tym razem Fabregas strzela gola 1:3! ---------- Wiadomość dodana o 23:57 ---------- Koniec meczu 3:1 nie było żadnego UFO ale zobaczyliśmy kilka bramek.Napewno nikt się nie spodziewał takiego wyniku . Gole : 1 minuta 1:0- K.Benzema 30 minuta 1:1- A.Sanchez 53 minuta 1:2- Xavi 66 minuta 1:3-C.Fabregas |
| |
| | #13 |
|
| Odp: Grand Derbi |
| |
| | #14 |
| Wiek: 16
Haha ja się takiego wyniku spodziewałem. Nie spodziewałem się tylko, że valdes popełni taki błąd w pierwszej minucie ;p ale cóż, stratę odrobili.
|
| |
![]() |
| |