| Sport Piłka nożna, siatkówka, MMA, walki, wyścigi i wszystko o nich! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 23
| burton czy flow ???
zbliza sie zima i czas na nowy sprzecik obecnie Nitro moze ktos ma jakies doświadczenie z rożnymi sprzętami snowboardowymi bo obie firmy maja dobra jakosc jak i rdzenie tylko nie moge sie zdecydowac nie chodzi mi o konkretne modele desek tylko która firma jest bardziej uniwersalna i zaufana a wiec BURTON czy FLOW ? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 16
| Odp: burton czy flow ???
ahahhahahahahahahahhahahahahahahahhhahahahahahaha buraki jest mburak |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
Nie jezdziłem na deskach Flow ale na Burtonku dobrym jeżeli dobierzesz pod siebie jezdzi się miodzio ![]() @Edit. Na stokach m.in we włoszech w dolomitach (Plan de corones) nie widziałem ani jednej deski Flow. Jedynie Burtony, Rossignole i ja na SantaFe który wypożyczyłem aby sprawdzić czy fajne są sztywniejsze deski. |
| |
| | #4 | |
| Odp: burton czy flow ??? Cytat:
![]() pewnie ty tylko na stokach pocinasz a mi chodzi o deche do parku/paip | |
| |
| | #5 |
| Odp: burton czy flow ??? w parku tylko na poręczach jezdzilem 2 lata temu a na pipe to najczęsciej po prostu przejezdzam ale na burtonie spokojnie mozesz freestyle uprawiać bo to naprawdę dobra firma. m.in Shaun White jezdzi / jezdzil na burtonie nie pamietam.
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
flow są ładniejsze |
| |
| | #7 | |
Edoc ma racje ladniejsze :P no i flow ma lepsze wiazania Cytat:
| |
| |
| | #8 |
Myślałem że wiązania oddzielnie bierzesz. No ale wybór do ciebie należy. Wyraziłem opinię. pzdr |
| |
| | #9 |
ponowed nie ma sensu brac wiazan innej firmy tak jak flow czy burton robia wiazania pod swoje deski , niewarto zamawiac innych nie zawsze beda pasowaly twardością i mocowaniem do dechy :P
|
| |
| | #10 |
Yup, jednak niektórzy wolą każdą część dobrać pod siebie. M.in wiązania. @Edit. Tak naprawdę najlepiej zrobisz idąc / jadąc do sklepu i potrzymasz w ręku, powyginasz etc czy taka deska ci pasuje. Może być tak że kupisz burtona i okaże się że na zajutrz na allegro wystawiasz go :P |
| |
| | #11 |
|
Rozsądek i hipsterskość - Flow Mainstream i lans - Burton ;D |
| |
| | #12 |
Radeon jak coś określi to z przytupem pnowned chyba nie myślałeś ze dokonam zakupu przez neta jak chodzi o takie środki transportu to wole osobiście oglądnąć dokładnie w sklepie co kupuje , kupie na allegro niech bedzie jakas usterka produkcyjna w czym kolwiek wiazanie deska i dupa bujne sie na krechę i mi decha w pól :P w przyszłym tygodniu sie wybiorę do sklepu to napisze co wybralem :P |
| |
| | #13 |
| Wiek: 20
bierz flow'a, wiekszy lansior |
| |
| | #14 |
dobra to teraz która ładniejsza bo obie prawie takie same czy ![]() czekam na opinie |
| |
| | #15 |
Mi osobiście żadna się nie podoba. Flow ma ładniejszy ślizg.
|
| |
![]() |