| Sport Piłka nożna, siatkówka, MMA, walki, wyścigi i wszystko o nich! |
![]() |
|
| | #61 |
| Wiek: 18
| Odp: skuter
rometa kup , do 1,5k kupisz nowke
|
| |
| | #62 |
| Wiek: 17
podobno zippy są naprawdę dobre jak na swoją cenę więc one będą priorytetem w szukaniu
|
| |
| | #63 |
JA MIALEM 2 lata ROMETA. Jedno zepsucie (koszt naprawy 30 zł ) wymiana membrany, that's all. Mało tego , MOJ STARY ROMET ROUTER , za .... 1,4 zł? nowy , jak to w skuterkach 50ccm , a po dotarciu go dobrze przez pierwsze 1000km , dzis odpalam go z garazu z przebiegiem około 6tysi i lece nim 80 |
| |
| | #64 |
aaaaaaaaaaaaaaaaa już nie wiem co zrobić jadę w sobote nastęną i kupie jakiś skuter bo dłużej nie wytrzymam tak się najarąłem na ten kuter że aaa. Nie zna nikt miejsca gdzie mogę zrobić karte motorowerową. |
| |
| | #65 |
Dales troche ciala bo w gimnazjum 1/2/3 moznabyloo zrobic , Stary ja w 1 gimnazjum zrobilem gdzie ledwo łapkami do ziemi z siedzenia siegalem. Karte to na policji , beka jest ze teraz jest nowa ustawa i NIE BEDZIE MOZNA robic karty w szkole , tylko psiarnia Lub czekasz do 18 i masz wyjebane ;d
|
| |
| | #66 |
Po 18 nie muszę mieć tej karty?
|
| |
| | #67 |
po 18 wystarczy dowod osobisty i karta rowerowa jak dobrze pamiętam.
|
| |
| | #68 |
Kurde mam na polije dzwonić "Dzieńdobry ja dzwonie w spawie karty. -jakiej karty? kim pan jest? skąd pan dzwoni? -no normalnej takiej na skutery -..." xD |
| |
| | #69 |
|
pucant nie wiem czy ktoś pisał ale od 18 lat można jeździć na skuterze na dowód, a masz pewnie niedługo urodziny to ja bym bez już jeździł.
|
| |
| | #70 |
za pierwszym razem dostaniesz pouczenie , pozniej juz mandat. Chyba ze skurwysyn to odrazu cie usadzi. Co do motoru to nie wiem jak wolisz 2t czy 4t |
| |
| | #71 |
| Wiek: 23
wystarczy ze wyrobisz dowód osobisty tymczasowy bo ni masz 18 po co sie meczyc z jakas karta motorowerowa jak i tak za rok możesz ja spalić nie kupuj skutera bo to badziewie kup coś co ma biegusy na początek może legendarnego simsona lepiej 4 biegowy mniejsza awaryjność a jak chcesz poszaleć to możesz nawet jak dobrze poszukasz to stare nsr 80 cm3(zarejestrujesz na 49cm3) to juz 100 km/h laeci jak nie ważysz ponad 100kg a jak juz musisz kupic skutera to nie bierz zadnych chaina tylko europejskie aprilia piaggio peugeot |
| |
| | #72 | |
|
| Odp: skuter Cytat:
| |
| |
| | #73 |
|
Albo kup po prostu to |
| |
![]() |