| Sport Piłka nożna, siatkówka, MMA, walki, wyścigi i wszystko o nich! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| PL vs BiH
według mnie Polacy do momentu grali dobrze z drużyny wyróżniali się nasi skrzydłowi Mierzejewski i Grosicki. Brożek tam nawet nie wiedział że odbijał piłkę do siatki i ogólnie jak na reprezentacje ekstraklasy nie było najgorzej niestety remis z bośnią pokazuje nam poziom naszej najwyższej ligi co wy sądzicie po meczu? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: PL vs BiH
mecz tragiczny nic ciekawego zero dynamiki oglądając to czułem się jak bym oglądał emerytów. Nasz zespół nie ma żadnych zajebistych graczy a gra w teamie też nie wychodzi. Przez co najmniej 15 lat nie mamy co liczyć na wysoki ranking w Fifa ani na jakiś tytuł. Dziękuje dobranoc.
|
| |
| | #3 |
|
Mecz nie był powalający ale zobaczcie że skład składał się tylko z ligowców. Na pewno Sandomierski na Plus Plizga czasem ładnie zagrał ale zdarzały mu się gafy, Mierzejewski zagrał ładnie, Wojtkowiak też nieźle, ale najbardziej mnie denerwował Grosicki, już widzę że z niego będzie taka ''gwiazdeczka'', sam leci na bramke, leci w tłum przeciwników, zamiast podac do jakiegoś zawodnika a miał ich to on nie, BIEGNIE!
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Grosicki musi jeszcze dorosnąć i tak poza tym nie mamy poza Błaszczykowskim i Peszkiem żadnych takich co na przebój idą wiec to dobrze |
| |
| | #5 |
| Wiek: 15
Młodych brać , a nie.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| bih |
| |