| Sport Piłka nożna, siatkówka, MMA, walki, wyścigi i wszystko o nich! |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 15
| Odp: FC Barcelona czy Real Madryt? Wielkie GranDerbi Europa!
Real wygra, Mourinho już tam barce rozpracuje |
| |
| | #17 |
| Wiek: 22
"pilka jest jedna, a bramki sa dwie" rozne juz przypadki widzielismy w pilce noznej Barca na samym poczatku sezonu przegrala z Herculesem 0:2 Real zaliczal jeszcze wieksze wtopy przegrywajac w copa del rey z 3 a nawet 4 ligowcami (3 ligowiec rok temu 4 ligowiec bodajze 3 lata temu) te mecze zawsze sa pasjonujace i energiczne na pewno nie bedzie pojedynku Messi-Ronaldo gdyz ani 1 ani 2 nie bedzie dopuszczony do pilki licze na to ze Barca strzeli 4 bramki - 2 villa, 1 messi, 1 puyol oczywiscie Barca musi wygrac innego rozwiazania nawet nie przyjmuje do swojej swiadomosci |
| |
| | #18 |
| Wiek: 16
Skoro już, po 30 minutach jest 2:0 dla Barcy haha xD Reszty nie oglądam dowiem się pewnie tutaj bądź w szkole |
| |
| | #19 |
|
Barcelona wygra myśle że wygraja chociaz lubie obie drużyny |
| |
| | #20 |
| Wiek: 25
Tylko Barca <3! Macie relację na żywo z onetu -> Gran Derbi: FC Barcelona - Real Madryt - 29.11.2010 - FC Barcelona - Real Madryt - Komentator - Sport w Onet.pl |
| |
| | #21 |
tak jest kurwa !!!! tak tak tak tak !!!! VEB ![]() moja kochana moja moja moja 2:0 do przerwy rozpierdol totalny na boisku dobrze ze ogladam w tv bo z tego co mi znajomi pisza to wszystkie portale sa zajebane i nikomu nic nie chodzi przez neta ronaldo powinien zostac wyjebany z boiska za uderzenie mojego Trenera Guardiole :/ jebak lesny !!!! co prawda widac ze Guardiola nadal potrafi wcielic sie w aktora Tots units fem força, son molts gols que hem cridat, i s'ha demostrat, que mai ningú ens podra torcer. VISCA EL BARCA ! ! ! |
| |
| | #22 |
Co to znaczy KaTa? Jednak oglądałem i właśnie powtórkę jak go ,,uderzył'' widziałem ale później już rozłączyło i rzeczywiście są takie lagi, że szok ;d C+ nie mam ; <
|
| |
| | #23 |
| Wiek: 25
Jak dotąd 3:0. Będzie pogrom? ;D Ahahaha 4:0 ! Dodane po 33 minuty: 5:0! |
| |
| | #24 |
| Wiek: 21
5:0 dla Barca :Real dziękuje dobranoc.
|
| |
| | #25 |
@muffin dostal w klatke piersiowa a zlapal sieza twarz TAK JEST !!!!!!! 5:0 !!!!! hahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahah ahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahaha hahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaahah ahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaaha hahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaah ahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahahaa hahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahaha ahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahahah aahahahahahahahahaahahahahahahahahaahahahahahahaha haahahahahahahahahaahahaha piekny football w wykonaniu Barcy ... a te szmaty powinny podostawac czerwone kartki za te wszystkie faule i awantury ... cioty przegrywac nie umieja ... zasrany ramos !! niech no tylko kurwa Messi bedzie miec kontuzje przez niego a rozpierdole mu ryj |
| |
| | #26 |
Sergio Ramos to uber player nie czepiaj się Też byś się wkurwił xDWidziałem po relacji tekstowej to działo się dużo ciekawego. Te kartki leciały, real bił i płakał |
| |
![]() |
| Tagi |
| europa, granderbi, wielkie, madrytz, real, barcelona |