| Sport Piłka nożna, siatkówka, MMA, walki, wyścigi i wszystko o nich! |
| Zobacz wyniki ankiety: Kto zdobędzie złotą piłkę? | |||
| Messi | | 9 | 40.91% |
| Iniesta | | 0 | 0% |
| Xavi | | 3 | 13.64% |
| Forlan | | 5 | 22.73% |
| Sneider | | 4 | 18.18% |
| Ktoś inny | | 1 | 4.55% |
| Głosujących: 22. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 21
| Odp: Kto zdobędzie złotą piłkę?
FOrlan! i uj!
|
| |
| | #17 |
| Wiek: 20
Forlan lub Sneijder Co messi pokazał na mundialu? nic a tego się wymaga od największych więc albo Forlan albo Wesley bo za nim przemiawia potrójna korona i wicemistrzostwo świata |
| |
| | #18 |
| Wiek: 22
zlota pilka sienalezy Xaviemu ... juz tlumacze dlaczego: Messi - Gwiazda mojej BARCY, ale w reprezentacji nie idzie Iniesta - Gwiazda mojej BARCY, ale zlota pilka za 1 pieknego gola sie nie nalezy Forlan - w reprezentacji kozak, w druzynie juz nie (tak jak ktos napisal liczyc sie reprezentacja i klub) ronaldo - idzcie mi z tym penerem do teatru villa - piekne asysty i brami ale to za malo sneider - geniusz i mozg calej druzyny Xavi - tak samo jak sneider, geniusz i mozg calej druzyny czy to reprezentacja czy klub zawsze oni prowadza druzyne do zwyciestwa dlaczego wiec Xavi ?? proste gra dla mojej kochanej BARCY |
| |
| | #19 |
| Wiek: 15
Osobiście uważam że forlan dużo zrobił dla Urugwaju w mistrzostwach świata w Afryce. Messi czy ja wiem może i stawiacie na niego bo wielkie nazwisko , ale ja mówię że nie. Sneider też może wygrać grał dobrze na mistrzostwach świata w Afryce.
|
| |
| | #20 |
|
@KaTa A zdobycie przez Forlana Pucharu Ligi Europy i Super Pucharu Europy to nie jest żadne osiągnięcie w Drużynie? |
| |
| | #21 |
|
No i złotą piłkę zdobył Xavi, 2 miejsce Messi, 3 Sneijder Najlepszy trener: Murinho Najlepszy piłkarz mlodego pokolenia Muller a najlepsza drużyna to drużyna Hiszpani, zaraz po Interze Mediolan i Barcelonie |
| |
| | #22 |
| Wiek: 23
Messi na pewno niedostanie. Na Mistrzostwach udowodnił, że bez Xaviego i Iniesty nie jest w stanie strzelać goli. na moje to Sneider bądź Iniesta |
| |
| | #23 |
|
Messi na 100%!
|
| |
| | #24 |
|
~!@!$##%$ nie wiem co ja czytałem ale złotą piłkę zdobył Messi, chyba że znowu cos ujowego przeczytalem :|
|
| |
| | #25 |
|
Messi to wygra na 100%
|
| |
| | #26 |
| Wiek: 17
Oczywiście , że ja zdobędę , a tak serio to myślę Xavi