| Sport Piłka nożna, siatkówka, MMA, walki, wyścigi i wszystko o nich! |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 16
| Polska vs USA
Online transmisja: Mecz towarzyski: USA - Polska. Droga do Euro 2012 Soldier Field, Chicago Wyjściowe składy: USA: 1. Howard – 6. Cherundolo, 5. Onyewu, 3. Bocanegra, 15. Jones – 11. Holden, 4. Bradley, 19. Edu – 22. Feilhaber, 17. Altidore, 8. Dempsey; Trener: Bob Bradley Rezerwowi: 18. Guzan, 2. Spector, 7. Bedoya, 9. Johnson, 13. Lichaj, 16. Parkhurst, 21. Goodson Polska: 1. Boruc – 26. Piszczek, 14. Żewłakow, 24. Pietrasiak, 2. Ł. Mierzejewski – 8. Murawski, 15. Matuszczyk, 18. A. Mierzejewski – 16. Błaszczykowski, 9. Lewandowski, 10. Obraniak; Trener: Franciszek Smuda Rezerwowi: 12. Tytoń, 22. Sandomierski, 4. Wołąkiewicz, 5. Bonin, 6. Kiełb, 7. Smolarek, 13. Glik, 17. Niedzielan, 19. Salamon, 20. Majewski, 21. Jędrzejczyk, 23. Grosicki Sędzia: Steven DePiero (Kanada) |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Polska vs USA
3:1 dla USA :P :P
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Ładnie grali , dużo lepiej niż ostatnio . Smudka , może zbierze coś na euro 2012 i powalczymy. Nasi trochę , boją się strzelać z dystansu , za blisko chcą podejść. Dla fanów Lechii podaje informacje , że Hubert Wołąkiewicz obrońca , Gdańskiej Lechii został powołany do kadry i mimo to , że nie zobaczyliśmy go w meczu z USA , możemy mieć jednak nadzieje , że na Olympic Stadium w Montrealu ( Kanada ) Hubert wybiegnie na boisko. Polacy robią postępy , oby tak dalej . Remis z Ekwadorem , który dużo pokazał na MŚ w RPA , będzie dla nas zwycięstwem. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 25
Ale szkoda że aż 3 bramki wpuszczone :< Meczyku nie oglądałem nawet... Ale miejmy nadzieję że z meczu na mecz będzie lepiej |
| |
| | #5 |
Nie wiem skąd on taki wynik wziął Było 2:2 |
| |
| | #6 |
| Wiek: 25
Aha ;D No to ładnie ![]() Lepszy remis jak przegrana ;D |
| |
| | #7 |
| Wiek: 16
Ogólnie to było ładne, tak jak mówi paradox, jednak obserwujmy to dalej bo jeden mecz nic nie znaczy. Żewłakow, ciekawe kiedy skończy karierę. Właściwie powołując go Smuda nie myślał o przyszłości? Teraz ładnie poprowadził naszych, może dlatego, że był dobry kapitan naszym wyszło, kiedyś już go nie będzie. W każdym razie grałem legendarny USA vs Polska 20minut połowa w FIFE 11. Grałem USA, Polska pojechała mnie 4:0. Miałem niesamowicie dużo akcji ale boruc -,-' |
| |
| | #8 |
| Wiek: 15
Teraz będą grali z Ekwadorem ciekawe co pokażą.
|
| |
| | #9 |
|
ja nie dałem wyniku... ;o tylko obstawiałem ile będzie bo również nie ogladałem ;p
|
| |
| | #10 |
Ale obstawiałeś już po meczu hehe Ty nie ćpaj tyle jednak ![]() ĆPAĆ (Rosa Ty nie )
|
| |
| | #11 |
|
nie ćpam ;< ty tu jesteś największy ćpun Nie wiedzialem o której mecz ;S |
| |
![]() |
| Tagi |
| usa, polska |