| Software / Programy / System Wszelkie dyskusje o programach (oprogramowaniu) dotyczących bezpieczeństwa, systemowych, firewalli, użytkowych, biurowych, szkolnych i innych. Windows, Linux, Mac OS. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 21
| Win 7 - gadżety
Jak już przesiadłem się na ten systemik to zacząłem testować różne rzeczy i coś chyba zjebałem ![]() Instalowałem gadżet [~3k] i po tym już nie mogłem otworzyć okna z zarządzaniem ów gadżetami. Usunąłem prawie wszystkie, oprócz podstawowych. Gadżety normalnie się odpalają przy uruchomieniu systemu. Jednakże nadal nie otwiera mi się okno z zarządzaniem tymi gadżetami. Jakieś sugestie ? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Win 7 - gadżety
Zainstaluj Linux'a.
|
| |
| | #3 |
Po takim długim i bolesnym przejściu z Xp na 7 na razie nie mam chęci. A i nie wiem, czy gry mi załapią Bo jakieś 'łatwiejsze' wersje liska już widziałem, gdzie było podobnie do okna. Ale jak już jest 7 to się po użeram nad nim, więc HELP. |
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
A na chuj Ci gadżety? Nie dość, że gówno pamięciożerne to przydatne jak u dupy kilo kitu...
|
| |
| | #5 |
Bo mi są przydatne niektóre, a na trochę zżerających ram gadżetów mogę sobie pozwolić. Nie lubię jak coś nie działa ;p |
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
ja tez mam problemy z win 7 ale za to masz niskie wymagania i szybki system
|
| |
| | #7 |
|
Moja sugestia, pierdolnij formata . Bo jak żeś nagrzebał to ja nie wiem, ja kiedyś też się nimi bawiłem usuwałem i dodawałem ale nie miałem takiego problemu. Po paru chwilach stwierdziłem że na chuj mi takie coś |
| |
| | #8 |
Jakoś samo się odwiesiło ![]() Teraz porządki w tej stercie gadżetów. |
| |
![]() |