| Software / Programy / System Wszelkie dyskusje o programach (oprogramowaniu) dotyczących bezpieczeństwa, systemowych, firewalli, użytkowych, biurowych, szkolnych i innych. Windows, Linux, Mac OS. |
![]() |
| | #1 |
|
| Dziwne Bledy...
Siemczyno ;X Mam mały wkurzający problemiko ;p od jakiegoś czasu wyskakują mi coś jakiś czas dziwne błędy coś tam c++ coś tam coś tam nie znam się na tym wgl wiec pisze tutaj ;p jeśli coś trzeba przeinstalować czy zainstalować to dajcie od razu link . Przeinstalowywałem Windowsa ale to po jakimś czasie znów zaczyna tak nakur tymi błędami ;X |
| |
| | #2 |
| Wiek: 9
| Odp: Dziwne Bledy...
Pokaż ss'y z błędami.
|
| |
| | #3 |
|
Niestety teraz nie moge ci dac Ss'ow bo nie mam dostepu do komputera... ;X (siedzie na telefonie)
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 16
To po co piszesz?
|
| |
| | #5 |
|
zebys ty sie pytal... myslalem ze ktos wie o co kaman bez ss'ow ;X ktos juz mi tam mowil zebym przeinstalowac c++ ale ja tego nie ogarniam
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 18
bez ssa powiem ci zrób format pcta
|
| |
| | #7 |
|
robilem... po jakims czasie znow mi to zaczyna wyskakiwac;d chyba to cos w plikach windowsa ;d (pirat xp)
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Wyskakuje jakiś błąd, jezu wolisz formatować windowsa zamiast zrobić głupiego ssa? Z c++ nigdy nie miałem problemów ale jest to pewnie banalny błąd wystarczy znać angielski @down + wynik Korzenia w google i masz pełno rozwiązań, naprawdę. |
| |
| | #9 |
| Wiek: 20
Pewnie chodzi o coś z serii ""Microsoft Visual C++ Runtime Error". Bez screena niestety nic Ci nikt nie poradzi, bo błąd może mieć różne podłoże |
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Są 2 opcje. Jeżeli nie wplywa to na dzialanie systemu olej to. Druga to sciagnij biblioteki C++ i zainstaluj powpisuj hasla w google typu C++ runtime download etc |
| |
![]() |
| |