| Software / Programy / System Wszelkie dyskusje o programach (oprogramowaniu) dotyczących bezpieczeństwa, systemowych, firewalli, użytkowych, biurowych, szkolnych i innych. Windows, Linux, Mac OS. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 26
| BŁAD W SKRYPCIE WTF
Siemanko mam problem wyskakuje mi jakiś pokurwiony komunikat screen poniżej.Nie mam pojęcia co to w ogóle jest,a denerwuje mnie bo podczas gry wychodzi mi do Windowsa i wyskakuje owy komunikat.Nie wiem czy w dobrym miejscu pisze.Proszę o pomoc Dzięki z góry ![]() ---------- Wiadomość dodana o 14:25 ---------- PRZEKLEJ - Bład .bmp. - Filmy, muzyka, zdjęcia |
| |
| | #2 |
| Wiek: 28
| Odp: BŁAD W SKRYPCIE WTF
Napisz co włączasz, to da podstawy oraz jaki masz system windows, po znajomych z ze steam i muzyce którą lubisz + znajomy toolbar pulpitu nic nie widzę. Opisz jak najdokładniej co się dzieję. Czas włączenia, mocna praca procesora ma znaczenie oraz antywirus, bo ten często ma problemy z windą. Po Sscreenie widać, że błąd pokazuje winamp (jak zawsze). Dlatego go nie używam. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 26
| Odp: BŁAD W SKRYPCIE WTF
Włączam komputer i po pewnymn czasie wyskakuje,na screen-e jeden błąd.Wyskakuje ich więcej komunikat wygląda tak samo.Windows xp antywirus awast błąd nie jest z winampa słuchałem muzyki po prostu.Błąd skryptu programu internet explorer!.Może coś źle napisałem,ale właśnie założyłem temat bo zielony jestem w takich sprawach.Jak można odinstalowac explorer to napisz jak może to rozwiąże mój problem.Dzieki |
| |
![]() |