| Software / Programy / System Wszelkie dyskusje o programach (oprogramowaniu) dotyczących bezpieczeństwa, systemowych, firewalli, użytkowych, biurowych, szkolnych i innych. Windows, Linux, Mac OS. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Win XP hard wersja !
Siema Potrzebuje windowsa xp x 64 bit który rozpierdala system. Ma wykrywać 4 gb ramu, być wybebeszony z gówna (Windows media player), musi być aktywowany, mieć SP i wogóle. Potrzebuje sprawdzonych wersji więc nie dawajcie tu linków typu "Ten chyba bedzie dobry" bo takich systemów mam od zajebania i ciut ciut Co kto woli, orginałki / wybebeszone / OEM / sp3 itp ale potrzebuje jednego na wypasie na tego kompa z ktorego pisze.
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Win XP hard wersja ! Forum WindowsMX • Zobacz temat - Windows JG x64 v2011 Final Nie testowałem wersji 64bit, tylko 32bit [choć b. krótko] i działało, tylko tyle mogę opisać po b. krótkich testach. Z tego forum pobierałem przeróżne modyfikacj, niektóre słabsze, niektóre wyczesane, ale wszystkie działały. A opis jest w linku, którym podałem. |
| |
| | #3 |
| Wiek: 18
| Odp: Win XP hard wersja !
Jeżeli rzeczywiście jest szybszy od WinDT to rewelka! WinDT jest niesamowicie szybki porównując zwyklego xp którego uzywałem Dzieki BD |
| |
![]() |