| Software / Programy / System Wszelkie dyskusje o programach (oprogramowaniu) dotyczących bezpieczeństwa, systemowych, firewalli, użytkowych, biurowych, szkolnych i innych. Windows, Linux, Mac OS. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Automatyczne wyłączanie kompa
Elo ! Potrzebuje programu który po danym czasie lub o danej godzinie wyłączy mój komputer. Jest to bardzo ważne i niezwykle mi potrzebne więc postarajcie się |
| |
| | #2 |
| Odp: Automatyczne wyłączanie kompa Google automatyczne wyłączania komputera. ( np AMP win off ) |
| |
| | #3 |
| Wiek: 20
| Odp: Automatyczne wyłączanie kompa
A nie prościej przez zwykły windowsowy harmonogram zadań zamiast zaśmiecać kompa kolejnymi programami ? |
| |
| | #4 |
| Odp: Automatyczne wyłączanie kompa |
| |
| | #5 |
| Wiek: 20
Prostszego tutoriala chyba nie mogłem Ci znaleźć :P Wyłączanie komputera o określonej godzinie - Windows Vista |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
ściągasz program CWK czasowy wyłącznik komputera pozwala na ustawienie czasu o którym ma się komputer wyłączyć bądź też ustawiasz że ma się wyłączyć za godzine. Używam go od lat. Darmowy prosty programik. |
| |
| | #7 |
Dobra dzięki. Teraz moge uploadować filmy na YT jak będę zamulać się w budzie ![]() @Wygrywa programik Pucanta Takiego programu potrzebowałem. Prosty jak budowa cepa.
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 16
Ja jeszcze polecę Dr Tweak czy coś takiego, mam go i są tam taki opcje, i nie tylko |
| |
| | #9 |
|
jest jeszcze taki programik jak poweroff, ja z niego korzystalem kiedys ![]() PowerOFF 5.0 PL - download idg.pl |
| |
| | #10 |
|
jest jeszcze gniazdo na pilota lub programator czasowy, ale wątpię czy dysk to wytrzyma |
| |
![]() |