| Skrypty oraz Configi Counter-Strike 1.6 Skrypty na szybką zmianę broni, szybkie kupowanie, więcej FPS oraz na inne rzeczy, które umilą i ułatwią Twoją rozgrywkę. |
![]() |
| | #16 |
|
|
Mardog you're so funny... STEAM nie banuje za podmianki modeli, sprites'ów, oraz skrypty, więc... powodzenia w banie na steam za skrypty :| |
| |
| | #17 |
|
|
Czytaj co pisze. Jak na serwie jest sXe i VAC to zbanuje steam. sXe wykryje skrypt i zabuje razem z VACem i po steamie. Wiem bo haxów nie miałem bo chyba z du py, a potwierdził to nawet kumpel z poprzedniego portalu. |
| |
| | #18 |
| Wiek: 20
|
Lepiej zbindować sobie na scroll u jump'a i uczyć się skakać normalnie niż na tym gównie...
|
| |
| | #19 |
|
| Odp: Skrypt na Bunny-Hop
dziala :P Super skrrypt
|
| |
| | #20 |
| Wiek: 17
Skrypty na BH nigdy nie będą działąć na STEAM ponieważ nie działają wszystkie aliasy, na STEAM jedynie hacki. A skrypt na BH na NS po iluś skokach zwalnia, więc też lepiej się nauczyć, albo hacki ( hacki dla botków xD )
|
| |
| | #21 |
|
tu nic nie dziala
|
| |
| | #22 |
może ten twój sposób działa ale ja nie ryzykuje..
|
| |
| | #23 |
|
O.o ja BH uczyłem się na ABH na ns;D.. I teraz całą mapę DR mogę przejść na bh;>
|
| |
| | #24 |
|
Nie prosciej kurwa nauczyc sie bhoopa ? Taka to filozofia ? SKOK + D+W i tak w kolko. Trzeba byc PITAGORASEM zeby ogarnac bhoopa |
| |
| | #25 |
|
Dziekuje Polaczek za poradnik, naprawde pomogles |
| |
| | #26 |
|
Wiadomo ![]() Prosciej jest uzywac na ducku tylko to troche wiejsko wyglada ![]() Skok + A ( i myszka skrecamy w lewo ) odbijamy sie od "ziemi" SKOK + D ( i myszka skrecamy w prawo ) i tak caly czas. Wiadomo ze nie odrazu krakow zbudowali ale ja tam sie go godzine uczylem . W poscie wyzej jest blad ale nie chce mi sie go teraz edytowac :P
|
| |
| | #27 |
Dziala tylko na NS :/
|
| |
![]() |
| Tagi |
| bunnyhop, skrypt |