| Skrypty oraz Configi Counter-Strike 1.6 Skrypty na szybką zmianę broni, szybkie kupowanie, więcej FPS oraz na inne rzeczy, które umilą i ułatwią Twoją rozgrywkę. |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 20
| Wygląd Konsoli
Chciałbym odświeżyć swoją konsolę, coś na podobieństwo Zyba (Imageshack - snapshot0000xw.png) Tylko nie chciałbym zmienić raczej całego gui, lecz TYLKO wygląd konsoli <ponieważ co nieco już się pobawiłem i sobie pozmieniałem> Czy ktoś zna się na tym? Mógłby mi pomóc? |
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Wygląd Konsoli
Banalnie proste ![]() Pobierajac GUI masz Folder Resource ktory ma w sobie: UI,background i wolne pliki Wiec podmien tylko te wolne pliki i powinienes mies inna konsole . Przed zamiana zrob kopie w razie czego. Sprawdzilem to specjalnie na NS i dziala |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Jak się bawiłem w przerabianie wyglądu CS'a to też zmieniałem wygląd consoli [jak w poradniku], ale wtedy zmieniasz wygląd wszystkich okienek, np. opcje, serwery itp.
|
| |
| | #4 |
Oke, ale teraz zrobić to jedno, a znaleźć jakiś fajny wygląd konsoli to 2. ;p Czy macie może jakieś fajne wyglądy konsoli i moglibyście tutaj dać ss i to co 3ba? |
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Tu masz mały zbiór. GameBanana: Counter strike 1.6 (GUIs > Counter Strike : 1.6 > Counter strike 1.6) wszystkie zagraniczne, to menu może zmienić język, ale nie jestem pewien A tu masz 2 zbiór counter-strike 1.6 - GUI | Counter-strike 1.6 @ cs 1.6 |
| |
| | #6 |
Dzięki ziomeczki, pograłem jakieś gui i elegancko samą konsole sobie nową z nową czcionką dodałem ![]() Teraz tylko szukać tej jednej jedynej... skórki konsoli ![]() edit: By ułatwić innym, zmiana wyglądu konsoli+nowy rodzaj czcionki odpowiada plik o nazwie "TrackerScheme.res" ![]() Dodane po 22 minuty: Już wszystko zrobione Dzięki chłopaki.http://img51.imageshack.us/i/csall.jpg/ |
| |
| | #7 |
| Wiek: 19
Dzięki za link,a co do GUI najlepiej jest zrobić swoje.. ;P
|
| |
| | #8 |
Jak narazie to dla mnie czarna magia:P to mi narazie wystarczy |
| |
| | #9 |
|
Zainspirowałeś mnie i też się trochę pobawiłem ![]() http://img215.imageshack.us/img215/6...1030700001.jpg |
| |
![]() |
| Tagi |
| konsoli, wyglad |