| Skrypty oraz Configi Counter-Strike 1.6 Skrypty na szybką zmianę broni, szybkie kupowanie, więcej FPS oraz na inne rzeczy, które umilą i ułatwią Twoją rozgrywkę. |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 21
| Odp: GameMenu -- z serwrami VOLTY
@Legenda1923 W załączniku podaję CI gamemenu z FFA, JB i TP. --_______________ Odświeżony cały gamemenu zrobię dopiero jak sytuacja z serwerami się ustabilizuje |
| |
| | #17 |
Wielkie dzieki bad day. Pomogłes dla ciebie xD |
| |
| | #18 |
| Wiek: 20
za to ja sobie przerobiłem to+dodałem nowe nasze oficjalne/nieoficjalne serwery. Wygląda to tak: Imageshack - 16941169.jpg Imageshack - cs2ow.jpg A o to moje GameMenu: C:\Gry\Steam\steamapps\user\counter-strike\cstrike_polish\resource <i tu wklejamy ten plik> /Edit: Będę na bieżąco dodawać nowe serwery volty pomogłem? daj pomógł. |
| |
| | #19 |
| Wiek: 20
bardzo fajne postaraliście się panowie bardzo ładnie
|
| |
| | #20 | |
| Wiek: 17
'Nowe' menu. Tzn. dodane TP i ZM, usunięte CTF i JB. W razie zmian będę edytować. Cytat:
Pobrać plik: Wrzucić do cstrike/cstrike_polish -> resource (nonsteam/steam). Enjoy. ![]() Tak to wygląda: | |
| |
| | #21 |
GameMenu na dzień 7 czerwca 2011. Wszystkie serwery jakie są teraz, razem ze zmianą IP na GunGame przez Wilan'a. Serwery jakie są dodane na tę chwilę: War3FT DiabloMod FreeForAll PokeMod DeathRun GunGame TeamPlay Spoiler: Na JB nie chciało mi się czekać :( Jeśli chcecie z innymi serwerami Volty gamemenu, to piszcie, to zrobię w chwilę [jeśli będę na forum]. |
| |
| | #22 |
| Wiek: 18
dziekowac tego szukalem .;
|
| |
| | #23 |
Aktualizacja [trochę opóźniona] 1 wersja z IP, można też ściągnąć z załącznika nazwanego "adresy IP", tę wersję zrobiłem dodatkowo, ponieważ niektórym osobą nie działają 'adresy domen', tylko zwykłe IP. Spoiler: 2 wersja, taka jak z wcześniejszego postu, można ściągnąć z załącznika nazwanego "adresy domen". Spoiler: |
| |
| | #24 |
Dodany JB. Jak ostatnio daję 2 wersje. Wersja z domenami, tzn. oprócz JB, bo się nie dowiedziałem jaka. Jak powstanie dedyk to pewnie hasło zostanie usunięte, które było, więc nie dodawałem. Spoiler: Wersja z IP. Spoiler: |
| |
| | #25 |
|
w jaki sposób szanowny kolega Kowal zmienił tło w grze ;-) ?
|
| |
| | #26 |
| Wiek: 23
Szukamy w poradnikach na www.volta-sq.pl ![]() a tak serio to na szybko w google wklepałem i pierwsza strona ![]() http://komputery.spryciarze.pl/zobac...ter-strike-1-6 Program działa i wideoporadnik też w 100% bo właśne sobie czyjeś zdj ustawiłem i jestem zadowolony |
| |
| | #27 |
|
Mi coś szwankuje :( musze troche porobic zmian
|
| |
| | #28 |
Nowy gamemenu z War3, DM, FFA i Poke w załączniku. Dodatkowo jeśli ktoś chce może sobie ściągnąć tapetkę do CS'a w rozdziałce 1280x1024. Tapeta wygląda tak ![]() Volta-sq.pl by Bad Day.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl |
| |
| | #29 |
|
Bad Day a masz może 1280x960 ?
|
| |
| | #30 |
Nie mam takiej w programie, więc nie zrobię.
|
| |
![]() |
| Tagi |
| volty, serwrami, gamemenu |