| Skargi Skargi serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| SiLu
nick:SiLu nie wiem jakim cudem lvl mu wchodza jak poparzone wczoraj wchodze patrze silu ma 89 od tamtego czasu go na servie nie widzialem patatrze na ranking a on juz 104 lvl jak on to robil i caly czas mu leca do gory P.S ta skarga jest pytaniem, nie ma na celu urazu uzytkownika |
| |
| | #2 |
|
| Odp: SiLu
moze kupił expa?
|
| |
| | #3 |
|
ale ten exp mu caly czas leci wiec nie wierze ze caly czas expa kupuje
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 19
A jaki jest problem w sprawdzeniu tego? - prócz poświęcenia parunastu minut Tak, czy siak jest to skaga, tak więc wypadałoby zastosować się do wzoru. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Jebany ma farta i trafia na mapkach 4fun bagi i kupuje żale. Na jednej mapie z bagów mozna wbić lekko 5lvl nawet na 90. Ja tez skoczyłem w ciągu ostatnich 2dni Zabójcą z 53 na 70 to co mnie też zgłosisz? |
| |
| | #6 |
|
Bezsensowna skarga... Gościowi lecą lvle bo je wbija to chyba proste, żadnego buga nie ma, co umożliwiałby szybsze wbijanie lvli.. To skarga na gracza i nie ma tu wzoru, więc warn |
| |
| | #7 |
| Odp: SiLu |
| |
| | #8 |
| Wiek: 15
on nawala jak mnie nie ma xDDD albo jak sami słabi goście grają a może w lotto zagrał xDD |
| |
| | #9 |
| Odp: SiLu |
| |
| | #10 |
|
Zaraz będą skargi/pytania 'lecą mu fragi jak poparzone', 'jak on to robi' itd. Jeśli nie ma bugu żadnego, to wbija level'e fair, jak dla mnie skarga/pytanie, bezpodstawne.
|
| |
![]() |