| Skargi Skargi serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| Prośba o unBan ea$y Pierwszy raz wbijam na serwer, kumpel polecił i juz niestety nie wiem czemu mam tu bana :/ A po za tym mam steam: migm335 Prosił bym o szybką reakcje adminów, a tu screen z consoli: BUILD 5408 SERVER (0 CRC) Server # 94 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin Abc_zabijaniA. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : RoXoR [AMXBans] Reason : ' Aimbot +Wallhack ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 195.130.197.10 ' [AMXBans] =============================================== Kicked : You are BANNED. Check your console. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Prośba o unBan ea$y
Jeśli posiadasz neostate to zresetuj łącze/modem. Jeśli masz "stałe" IP to za raz się rozpiszę |
| |
| | #3 |
| Wiek: 23
Podane IP jest IP stałym, zmieniałeś operatora neta?
|
| |
| | #4 |
Po czym się rozpoznaje, że IP jest stałe ?
|
| |
| | #5 |
|
Bad Day napisze ci na pW.
|
| |
| | #6 |
| Odp: Prośba o unBan ea$y |
| |
| | #7 |
|
Od razu mówię że nie grałem tu i nie gram na hackach, nie psuję sobie gry i innym ;\ Tylko dodam że neostrady czasem mają nasze ip... A jeśli chodzi o up ^ To nie mam nawet 16 lat, i nie płacę, jeśli to nie mój serw.. Dwa raz miałem swojego, i na razie stwierdzam że nie opłaca się kupować admina tylko dla picu :| I aż takich błędów nie robię jak na tym podaniu.
|
| |
| | #8 |
W taki zbieg okoliczności to ja nie uwierzę. 2 konto na 1 IP i nick zbanowanego i nicku podanego w podaniu. Ja nie odbanuję, jak już to dołożę, chyba że inny modek, bądź wyżej uzna to zajście za przypadek. |
| |
| | #9 |
|
Bad Day nie mogę ci wysłać PW ponieważ jest napisane ,że nie akceptowałeś regulaminu PW czy coś w tym stylu .
|
| |
| | #10 |
|
To więc mam na co liczyć czy serwerownia jest zjeb*n?
|
| |
| | #11 |
|
easy a masz steama?
|
| |
| | #12 |
| Wiek: 28
Do zamknięcia
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
Za te głupie teksty "kolegi" nie dał bym UB za ch** .
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 19
Screen z konsoli to nie wszystko. Po pierwsze to ja tu nie widzę wzoru, czyli: Name Admina Banującego: (Dzięki SS z konsoli też to widać) Powód: Czas pozostały do UB: Twój name: Twoje IP/SID: SS z konsoli: (Już jest) Dlaczego mamy dać UB: Link do hltv/demka/ssów: Ale co z resztą??? |
| |
| | #15 |
|
Brak zworu , nie ma ub . Proszę o close |
| |
![]() |