| Skargi Skargi serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Koko
Jak zawsze koko dostaje na mefisto to mi nie działa. Tak np dzisiaj na mini_assult dostałem i nie działało mi. Co jest?
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Koko
Ale co nie działa w tym ? All ? |
| |
| | #3 |
nie wygladam jak kura. tera na scoutach to samo bylo e jakto jak dostalem koko w rozgrzewce i wzielem mefa to jest ok. wiec to pewno jakis bug jest po prostu |
| |
| | #4 |
Wybacz lecz nie tylko Ten item nie działa na niektórych klasach. Odrodzenie nie dziala na druidzie. Niewidzialnosc się buguje na Arch Lichu. Mefisto z Niewidzialnością jest nieraz widzialny. Itemy niedziałąjące niektórym : Wh kit Flashbang neclacke czy cos takiego Dark Wision (widzisz tylko przez 1 runde graczy ukrytych) |
| |
| | #5 |
| Wiek: 18
Itemy niewidzialności od zawsze niedziałają na liczu bo tak ma być. Mefisto od zawsze ma inną widoczność na itemach zmniejszających widzialność. Dark niestety jest jaki jest, wh kit jeszcze się nie spotkałem żeby nie działał, a koko często się buguje tzn. nie zmienia modelu i wybuch nie zadaje tyle co w opisie.
|
| |
| | #6 |
|
Itemów nie działających jest od ch.... . Mi koko czasami zmienia model ,albo sie źle wgrywa ... Tzn jest takie hmm pokrzywione . Zawsze z tego polew mamy ,ale potem wkurza jak model jest z prawej strony a ciało z lewej |
| |
| | #7 | |
| Wiek: 16
| Odp: Koko Cytat:
| |
| |
![]() |