Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Skargi Skargi serwera Diablomod

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 185  
Stare 18-01-12, 19:56   #1

pichol

prozba o wyjasnienie

1.Set
2.Reklama
3.około 23godziny
4.pichol
5.89.75.46.10
6.Dostałem Kicka za reklamę okazało się ze mam jeszcze starego binda z nie aktywnego serwa chciałem go usunąć ale nie wiedziałem który to klawisz wiec sprawdziłem 3 które się znajdowały blisko ostatniego kliknięcia , klikałem 1 , 2 , 3 i dostałem bana (już wiedziałem ze to ten 3) chciałem go usunąć wiec znalazłem go w folderze config jak go usunąłem chciałem sprawdzić czy na pewno dobry pliczek usunąłem a dzięki temu ze infernu.. był łaskawy i zniósł bana to moglem to zrobić lecz ledwo wszedłem na serwer nawet nie zdarzyłem kliknąć i dostałem znowu bana od SeT'a zdenerwowałem się ale nie pościły mi nerwy później 2 admin Skuzz był na tyle wyrozumiały ze dal mi sprawdzić bind sprawdziłem i binda nie było i znowu dostałem bana:( niestety doprowadziło mnie to do stanu rozdrażnienie i postanowiłem się zarejestrować i dać skargę ponieważ z tego co usłyszałem to infernus powiedział aby mi bana już nie dawał ale on ciągle to robił ban za banem. chciałbym kontynuować grę na tym serwie ale tacy admini tylko odpychają graczy proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sprawy i łagodne potraktowanie Admina SeT
Z poważaniem gracz pichol

Stare 18-01-12, 20:05   #2

Odp: prozba o wyjasnienie

1. na poczatku ostrzeglem Cie dajac Ci kicka, Wrociles. Po jakims czasie znow reklamowales jakis server, dostales bana na godzine. Myslalem ze przez godzine usuniesz sobie tego binda, jednak nie. Inferno Cie odbanowal. Przyszedles, dalem Ci bana na dzien. Poniewaz juz we mnie zagotowalo(z powodu nie przestrzegania regulamninu jak i czynu inferna).

Glupie tlumaczenie, ze "sprawdzales". Whodzisz w CFG usuwasz i masz z glowy, a nie "sprawdzasz".

Jeszcze jakies glupie odzywki w moim kierunku.

2. Co to za zwyczaje ze INNY admin bez KONTAKTU z adminem BANUJACYm daje UNBANA?!

Jakby wasz super kumpel mial AIM`a, ja bym mu dal bana,a on nastepnie poleci do was z placzem to tez dacie mu unbana?

To sa kurwa jakies kpiny.

3. Bany do24h nie beda uwzgeldnia.
TowdI pomógł ten post.

Stare 18-01-12, 20:05   #3

Skuzz

Sprawa została wyjaśniona. Niestety musisz poczekać do jutra chyba, że jakiś czerwony zadecyduje inaczej

A porównanie z kumplem z AIMEM jest nie na miejscu bo wymiar kary i przewinienie jest inne. A powinieneś znać już gracza Pichol i widzieć, że jako stały gracz nie bawiłby się w gówniane reklamy i mu pomóc bo on nie kapuje niektórych rzeczy

Stare 18-01-12, 20:06   #4

Cytat:
Sprawa została wyjaśniona.
Z kim ja wyjasniales?

Stare 18-01-12, 20:16   #5

Skuzz

Bo dowiedziałem się o co Tobie chodziło
I oglądnąłem bany przed moim przyjściem.
Zadziałałeś zbyt impulsywnie jak dla mnie, ale rozumiem twoją decyzję po wysłuchaniu wszystkich.

Mogłeś mi napisać o co loto od razu, a nie, że z drugiej ręki dochodziły informacje

---------- Wiadomość dodana o 21:16 ----------

poza tym od odpalenia Steama dzisiaj dostałem 2skargi na Cb.
I nie kłam że zbanowałeś podszywkę bo tego nie zrobiłeś :]

Stare 18-01-12, 20:24   #6

Cytat:
zbanowałeś podszywkę
Zbanowalem, lecz blednie. Zanim sie zorientowalem wylapal od Inferno.

Po zatym dowiedzialem sie ze on to nie Ty, dopiero gdy odezwal sie.

Prosze o zamkniecie tematu i wreczenie ostrzezenia Piholowi.

Stare 18-01-12, 20:37   #7

Razjel

Cytat:
Zamieszczone przez Skuzz Zobacz posta
A porównanie z kumplem z AIMEM jest nie na miejscu bo wymiar kary i przewinienie jest inne. A powinieneś znać już gracza Pichol i widzieć, że jako stały gracz nie bawiłby się w gówniane reklamy

1 porównanie jak najbardziej adekwatne chociazby dlatego ze Inferno w ogole nie komunikowal sie z Kretem co daje to ze Inferno ŁYKNĄŁ to co powiedzial pihol podwazajac bana Secika. ROWNIE DOBRZE mogl dostac za aima a tamten nawet mogl powiedzice ze dostal za kurwa ping.

2 wymienic ci ile osób przewinęło sie juz tutaj będąc stałymi graczami i bawiac sie w glupie cheaty , podchody i udawanie ze jest sie spoko ? - moze sobie darujmy
pnowned pomógł ten post.

Stare 18-01-12, 20:41   #8

pichol

1. ja nie mam żadnego kontaktu z infernusem i skuzzem oprócz servera jak i również yea i inny ja tam tylko od czasu do czasu gram a ze już się dobrze poznaliśmy są wyrozumiali i spokojni jak coś przeskrobie dostałem upomnienie siedziałem cicho dostałem mute odczekałem ale dawać bana za to ze chciałem binda usunąć jeszcze się go 3 razy pytałem czy ta reklama dalej jest a on nie odpowiedział tylko odrazy z agresja do mnie zareagował a nie taki był mój cel

Stare 18-01-12, 20:44   #9

Skuzz

Tyle, że chyba Set nie daje bana za AIMA na dzień
A żeby zobaczyć kto wszedł wystarczy wejść w konsole i ma się wszystko w sekundę.

Stare 18-01-12, 21:03   #10

pichol

ludzie ja se jutro po szkole pograć chciałem a mam zajęcia do 12 bo idziemy na jakiś koncert( masakra) wiec moglibyście odpuścić :(:(

---------- Wiadomość dodana o 22:03 ----------

dzis juz nie bede gral ale prosze o jutro!!!!:(:(

Stare 18-01-12, 21:09   #11

Razjel

było JASNO napisane , ze bana osobie X zdejmuje admin który go nadal i tylko on.
Juz rozumiem ze kurwa Kret napisal - ej zdejmij bana bo nie wiem nie bedzie mnie dzis. ALE bylo to bez wiedzy , lecicie w chuja

Stare 18-01-12, 21:17   #12

Skuzz

I tak się nie dogadamy więc lepiej to zakończyć.

Stare 18-01-12, 21:24   #13

Edoc

Po zapoznaniu się z tematem, ban z 24h zmieniony na 12h. Zamykam.
InfernoFalus i pichol lubi to.

Zamknięty temat