| Skargi Skargi serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Exp
Witam od wczoraj borykam sie z problemem expa . Otóż wczoraj spostrzegłem sie że mi wgl exp nie leci. Na 4 mapach miałem itemy na kasę ,za którą kupowałem expa . Zszokowałem sie że po 4 rundach nie wbił mi sie ani 1 % expa (normalnie miałbym ze 4-5 lvl w górę ). Jak mój zabójca i infernus mieli swoje lvl tak i do tej pory je mają . Ten problem pojawił mi sie 1 raz . Nie pomaga zmiana klasy , komenda /reload ani ciągłe relogowanie .
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: Exp
Kiedy jeszcze byłem stałym bywalce z takimi oto problemami należało się zgłaszać na PW do osób zajmujących się exp'em. Wtedy pamiętam zajmował się tym Mardog, teraz jak widzę na diablo zajmuje się tym użytkownik: EXP także powinieneś zgłosić się z tym problemem do Niego. - jeżeli wprowadzam w błąd przepraszam |
| |
| | #3 |
Hmm teraz mam kolejny problem . Wbijam pojawia mi sie klasa co nie było nowością ale po wpisaniu komendy /reload nic nadaje nawet jak wpisze z 20 razy nic . I od 1 lvl normalnie oO . po 5 minutach wskakuje mi normalny lvl i exp stoi w miejscu ....
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 28
Jak napisał Krzysiek pisz pw do http://volta-sq.pl/member.php?u=28045 |
| |
| | #5 |
Sprawa rozwiązana dzięki graczowi EXP . Można zamknąć |
| |
| | #6 |
| Wiek: 20
To nie gracz tylko murzyn, który zapieprza za darmo i rozwiązuje wasze problemy :P Zamykam.
|
| |
![]() |