| Skargi Skargi serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 18
| Mapy
Chce aby każdy admin to przeczytał a w szczególności *Eci* Do ciezkiej cholery , jesli w regulaminie nie ma okreslone ze NA DANEJ MAPIE NIE WOLNO RASZOWAC to znaczy ze tam WOLNO RASZOWAC . Apeluje o zaprzestanie wymyslanie wlasnych popierdolonych zasad , nie wiem skad wziely sie w panelu do wyboru map MAPY które nie maja zablokowanych pewnych klas- Prosze tez kogos z dostepem o to aby ZABLOKOWAL NA MAPACH FUN?/aim/awp etc dostep do klas ktore nie powinny na nich grac , oraz EWNETUALNE ( chociaz sam sie z tym nie zgadzam ) zakazy raszu , uwazam ze powinno to byc przeglosowane. W przeciwnym wypadku , bany za " mowilem na poczatku zakaz raszu " są z dupy . @@ eci - nie , nie bronie kumpla , bo jest zwyklym graczem , ale nie bede pozniej sluchal ze pierdoli ten serwer , bo admin banuje za cos czego nie ma reg , a to juz nie pierwsza akcja |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Mapy
3. Na mapach typu aim_ i awp_ nie raszujemy i nie teleportujemy się na połowę przeciwnika (wyjątek - w przeciwnej drużynie pozostaje JEDEN gracz). Na mapach typu cs_, de_ WOLNO raszować. Nie wymyslam zasad... |
| |
| | #3 |
Grozenie banem za szybki rasz z itemem hulk na mapie fy_buzzkill :}
|
| |
| | #4 |
|
nie grozilem, juz nie zmyslaj.... nie masz juz co na mnie zmyslac ? |
| |
| | #5 |
nie mam powodow. Skarża sie , wiec pisze |
| |
| | #6 |
|
| Odp: Mapy |
| |
| | #7 |
Nie kazdy korzysta z forum. To jest tylko poinformowanie. |
| |
| | #8 |
|
ta, tylko ze bez sensu, no piszesz ze wymyslam zasady "NIE WOLNO RASZOWAC" lecz pisze w regulaminie ze nie wolno raszowac
|
| |
| | #9 |
| Wiek: 22
Mapy jak fy_buzzkill, Fy_snow_dew, fy_dust_Zero, Itd można raszować bo to mapy typu Fun. Mapy typu awp_island, Awp_city, Awp_ruins, Awp_india nie Można raszować puki nie zostanie ostatni Gracz Z przeciwnej Drużyny. Mapy Typu Aim_ak-colt, Aim_crazyjump, Aim_ak-colt2 Nie można raszować puki nie zostanie ostatni Gracz z przeciwnej drużyny. MApy Scoutzknivez Zawsze się raszuje ponieważ to mapa typu fun małe itd. |
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Ani razu nie widziałem, żeby ktoś ustalał takie zasady na fy_. Ale jeszcze ciągle widzę 'graczy', którzy na awp_ się skarżą, że za co ban, skoro można rashować :f Więc jeśli nie korzystają z forum to ich problem, że nie znają regulaminu i nawet ci co korzystają z forum nie wiedzą, co to regulamin ;f |
| |
| | #11 |
|
| Odp: Mapy http://hltv.gamesol.pl/102817/2011-0...k-colt.dem.zip jemu chodzi ze dałem jakiemuś dav'e bana, ponieważ miał kamień i zraszował na aim_ak-colcie (nie dość że było kilka osób, jest napisane w regulaminie, że nie wolno raszować to jeszcze ja napisałem że ZAKAZ RASZOWANIA i jak się nie myle to kogoś przed banem upominałem) chyba do zamknięcia |
| |
| | #12 |
Słuszny ban. A ten od razu leci skarżyć ehh...
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 22
ban słuszny na aim_ak-colt nigdy nie można było raszować więc nie wiem o co marudzisz razjel
|
| |
| | #14 |
Czytajcie wyżej , nie mowie o mapach aim/awp tylko o innych. Dobrze skoro wiecej lepiej |
| |
| | #15 |
|
Po prostu nie dawać żadnych nowych map bo potem trzeba wymyślać nowe zasady żeby jakoś ujechać na takiej mapie, grac to co jest do wybierania. Potem jest więcej z tym problemów niż to warte.
|
| |
![]() |