| Skargi Skargi serwera Diablomod |
![]() |
| | #1 |
|
| Brak lvl
Siema, pisalem juz do Mardoga i Kowala w tej sprawie, ale nie udalo mi sie udowodnic sprawy wiec zaklad temat. A mianowicie mialem 111 lvl druidem i z nieznanych mi powodow lvl mi sie zresetowal do 1 -.- Chcialbym odzyskac ten lvl bo zanim bym od nowa go wbil to by troche potrwalo...Jak moge to udowodnic? Kowal pisal zebym zalozyl demke i tam by pisal moj lvl ale nie wyszlo,
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Brak lvl
Na stronie głownej masz na górze HLTV , wejdz i poszukaj demka sprzed kilku dni i znajdz siebie grajacego na druidzie z owym lvlem.
|
| |
| | #3 |
|
Znalazlem demke w ktorej pamietam ze gralem tym druidem ale nie pokazuja mi sie po prawej stronie informacje o klasie lvl itp.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
pisałem z nim, Razjel, już mu to poradziłem i wszystko wytłumaczyłem, ale jak nie widać na kilku ostatnich demkach Twojego lvlu postaci to masz dosłownie pecha... Nie wiem co w tej sytuacji możesz zrobić |
| |
| | #5 |
|
Trzeba probowac,jak sie nie uda to sie przecuam na senseia |
| |
| | #6 |
|
To sprawdz inne demka, starsze i powinno widać. Zaraz na początku jak wyskakuje klasa..
|
| |
| | #7 |
|
Moze to problem z moim cs ale nie pisze na zadnym demku
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 20
Co jakiś czas wyświetla się po prawej stronie info o LOSOWYM graczu <gadałem z Zenkiem, powinno non stop pokazywać info o graczu na jakiego patrzymy, ale cóżżżż..> Musisz po prostu szukać siebie, przypomnieć kiedy grałeś i TRAFIĆ jak pokaże Ciebie. Innej opcji nie widzę. Wyjaśniłem Ci to wszystko w PM.
|
| |
| | #9 |
|
Nie ma :/ Po prostu nie ma. Wyklatkowalem 4 x 20 minut gry i nie bylo... Nie moge odzyskac chociaz 96 lvl ktory mialem gdy Mardog mi exp przeniosl?
|
| |
| | #10 |
|
Dodam ci to co przenosiłem w takim razie. Zamykam. |
| |
![]() |