| Skargi Skargi serwera Gun Game |
![]() |
| | #1 |
|
| DAjcie mi UB
Name Admina Banującego:Stoku Powód:niedogadanie sie z adminem Czas pozostały do UB: Twój name:myszka Twoje IP/SID:87.205.176.205 SS z konsoli: http://www.speedyshare.com/files/25951914/cs.bmp Dlaczego mamy dać UB ostałem bana no bo troche sie nie umielismy ze stokiem dogadac i jakos tak wyszlo... ale nie chcial bym przez glupia wymiane zdan nie grac juz tu... fajny sesver lubie tu grac i jeszcze raz prosze o UB ![]() Link do hltv/demka/ssów: |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: DAjcie mi UB
Jak dla mnie nie powinno być UB.Nie masz dowodów...
|
| |
| | #3 |
|
Człowieku a jakie mam miec dowody na to ze sie na mnie wyjechal ze mam zamknac morde i mu poprostu odpowiedzielem.... i dal mi bana bo ma troche wladzy... co mialem to jakos nagrywac??? pomysl. i co mam nie dostac ub bo nie mam dowodow..? a jemu to ma przejsc ze daje bana za to ze sie "wkurwił" no prosze was to bezsesu" jak karzdy admin mial by tak robic to nikt tu nie gra |
| |
| | #4 |
|
SS!!!. Nie ma dowodu. Klozet dajcie.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 29
Jeżeli jest tak jak napisałeś to ban słuszny.
|
| |
| | #6 |
|
jak sluszny czlowieku... wyjechal na mnie stwierdzilem ze nie bedzie mnie gnoil to mu odpowiedzialem obrazil sie i dal mi bana..... masakra
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 29
Masakra to Ty jesteś... Spamujesz bez sensu. Po tym co tu piszesz nie dziwię się, że dostałeś bana... PS ile masz lat ? Tylko szczerze... |
| |
| | #8 |
|
nie wieze w ciebie Bravais co ci nie pasi? czepiasz sie nie wiem o co co jak pisze??? chce UB tylko a ty nie wiem sadzisz sie o cos innego.... Nie mam zamiaru z toba toczyc tego tematu dalej... Dodane po 14 minuty: Jeszcze Raz bardzo prosze o ub : |
| |
| | #9 |
| Wiek: 23
Skoro jest tak jak mówisz to ss się robi, masz wtedy dowód za co bana dostałeś i czy ban był słuszny, i z łaski swojej napisz jakiej długości jest ten ban ...
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 18
Czyli mam rozumiec że admin ma prawo obrażac innych graczy wyzywac , zaczepiac.:/ No to jak takie prawa sa na tym serwerze to moze ja sobie zakupie admina i będę prowokował graczy a gdy im cos nie bedzie pasowało albo bedą się odszczekiwali odrazu im bana zasadze co za problem :/ według mnie to wy jako admini macie problem swojego nie wywalicie ale zwykłego kolesia który żadnych praw nie ma to od razu bana walniecie i cześc ![]() Bravais : Według mnie to ty jakiś dziwny jesteś zamiast pisac na temat to ty się pytasz ile ma lat jak szukasz kolegów to wejdz sobie na czaterie :/ |
| |
| | #11 | |
|
| Odp: DAjcie mi UB Cytat:
| |
| |
| | #12 |
|
wybacz ale co mam dac ss na forum z ta ikonka i nikiem gracza ktora sie pojawia po prawej stronie? czy to cos da? na watpie... ja nie mam zamiaru sie z nikim klucic chce tylko ub i tylko tyle |
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
1.Ortografia 2.Naucz się pisać , twoje pismo wygląda chaotycznie, używaj spójników i dużych liter...na prawdę trudno się czyta |
| |
| | #14 |
|
a moze mam dysortografie??? i co to znaczy ze juz nie moge napisac na forum??? jak ci sie zle czyta to nie czytaj...
|
| |
| | #15 |
|
Myszka ale Ty robisz burdel... Jezeli jakis admin Cie wyzywa, otwierasz konsole. Robisz nam Screeny tej konsoli w ktorej jest wycinek w ktorym Cie wyzywa jakis admin, dajesz nam jego SID i wrzucasz screeny na forum. Takie trudne do zrozumienia? masz dysortografie? nie za dobrze... ale czasami wlacz myslenie...
|
| |
![]() |