| Skargi Skargi serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| UB aRBOK [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina Volta-sq.pl [DeathRun] [AutoBH] [FastDL]. [AMXBans] Pozostalo ci 5 minut i 23 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : Dodajcie ten serwer do ulubiony [AMXBans] Powod : ' reklama IP ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19686977 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 83.30.57.15 ' [AMXBans] ======================================== Chodzi mi o to że za pierwszym razem wbiłem na nicku aRBOK.pl i dostałem bana na 10 min więc zrozumiałem że muszę zmienić nick więc zmieniłem na aRBOK i znowu dostałem bana na 10 min. Proszę o pomoc bo nie wiem dlaczego dostaje bany... UB aRBOK w temacie to pomyłka powinno być pomocy. |
| |
| | #2 |
|
| Odp: UB aRBOK
Kurwa mac to tylko 5 minut bana do konca.... ogarnij... Banow do 24h nie rozpatrujemy...
|
| |
| | #3 |
|
Tu nie o to chodzi po prostu wkurwia to że wchodzę na normalnym nicku na serwa i znowu dostaje bana!!! Piszę żeby to jakoś poprawić.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Refresh dla redsów. Nie wiem, czy nadal tak jest, bo mi nic takiego się nie dzieje. Na pewno w confi i userconfig nie masz żadnego binda z reklamą ? |
| |
| | #5 |
|
Wszystko jest już ok więc nie ma się czym martwić |
| |
![]() |
| |