| Skargi Skargi serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| skarga DKJW
data : 30.07.2011 name admina : DKJW skarga składana przez : Silver <3.! opis skargi : będę cały czas pisał na niego skargi do puki ktoś nie zrobi z tym porządku , a niby jakie mam mieć dowody jak nie mogę wbij na serwa bo mnie cały czas kikuje?? a jak chcesz to popytaj ludzi na serwie . a zamachowiec bedzie wiedział bo on widział i to nie jednokrotnie niewiem o co mu chodzi bo dostałem bany ale juz mi sie dawno skończyły. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: skarga DKJW
Masz łeb jak sklep żeby pisać takie parodie. Ogólnie to mam z Ciebie ładną polewkę. ![]() Pisze oficjalnie na forum że jeśli jeszcze raz obrazisz mnie w taki sposób jaki to zrobiłeś we wcześniejszym temacie oraz na serwerze, to odpoczniesz sobie od volty na zawsze. |
| |
| | #3 |
|
dobra powiedziałem cos na twój temat kiedys ale dałes mi juz 2 razy bana to czego jeszcze chcesz? koleciowi dałes bana za sh co ty jestes jakis niewiem? julia cie wysliała koles ![]() Dodane po 9 minuty: ale dobra jak jeszcze raz powiem cos na twój temam niestosownego dajesz mi wtedy perma ok? |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Człowieku ja się tobą nie przejmuję i tymi twoimi pożal się Boże kolegami. Mam o wiele większe problemy niż taki silver który ma się za pępek świata. Masz problem? Zmień sieć. Z Bogiem.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 23
1) Brak kultury 2) łamanie regulaminu serwera 3) Obraza graczy na serwerze Jeszcze mam wymieniać? Nieustanny spam forum, odpocznij z miesiąc i wróć może zmądrzejesz do tego czasu. Zamykam |
| |
![]() |