| Skargi Skargi serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| Dajcie Ub ...
Name Admina Banującego: DKJW Powód: niby speedhack Czas pozostały do UB: perm Twój name: AGAiN eXe. Twoje IP/SID: STEAM_0:1:34196860 SS z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DKJW. [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : AGAiN eXe. [AMXBans] Powod : ' Speedhack ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 34196860 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 88.199.27.27 ' [AMXBans] ======================================= Dlaczego mamy dać UB: Ludzie gram na tym serwie juz troche czasu i rozumiem ze nieraz mnie klatkuje/laguje bo taki mam net ale speedhack?! nigdy.. gram czesto na serwie i nikt nie narzekal na moja gre ze czituje albo cos.. Mam steama wiec nie przyszlo mi do glowy czitowanie... bo po co? Widze duzo skarg na tego admina ktory dal mi bana wiec albo on sie nie nadaje na to stanowisko albo ja czituje a nic o tym niewiem Pls dajcie UB :[Link do hltv/demka/ssów: dal bana bez niczego... |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Dajcie Ub ...
Ban zdjęty. (Oczywiście DKJW wyraził na to zgodę, więc nie będzie problemu, że "Omijasz".)
|
| |
| | #3 |
|
Często mam takie klatkowania anie moja wina ze mam net 256 ... wiec prosze o niebanowanie mnie za to xD DKJW sry za wszystko :P |
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
Nie widzę już bana w ogóle na stronce, więc chyba już dostałeś UB. Wejdź na serwer i odpisz, czy ban zdjęty. |
| |
| | #5 |
| Wiek: 19
Julka zdejmowała.
|
| |
![]() |