| Skargi Skargi serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| Skarga DKJW
data : 29.07.2011 name admina: DKJW Kto składa skargę : Masterwang opis skargi : Witam od razu napisze cala sytuacje . DKJW skończył mapę (była to mapa deathrun_wild) otwarł drzwi i się schował za skrzynkę ja wyszedłem wziąłem bron wyskoczył i mnie zabił i od razu ban (Chodź bana dostałem tylko na 30min) . WIem ze zrobiles to specjalnie zeby dac mi bana . Ogarnij sie Silverowi dajesz caly czas kick... ( kick za kickiem). Jest mniej ludzi przez ciebie na serwie . Weźcie mu tego Adma bo nadużywa go :/ Jeszcze ty myslisz ze jakiś respect budzisz na serwie . Respect to mozesz w realu ale nie na dr. Po prostu jesteś śmieszny przez swoje zachowanie |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: Skarga DKJW
Wychodziłeś i zabijałeś z broni. Dodam że nie schowałem się za skrzynką tylko wszedłem do środka, po czym ty z bhopa wyleciałeś, wziąłeś broń i zacząłeś strzelać. PS: Codziennie w nocy jest ok 14 ludzi na serwie. Pozdrawiam! |
| |
| | #3 |
|
1. Wychodziłeś i zabijałeś z broni Nie ładnie tak kłamać bo raz wyszedłem jak ty przeszedłeś mapę. 2. Dodam że nie schowałem się za skrzynką tylko wszedłem do środka, Kolejne perfidne kłamstwo szkoda ze demka nie kręciłem mam nauczkę na następny raz 3. po czym ty z bhopa wyleciałeś, wziąłeś broń i zacząłeś strzelać. Z BH hehe zatrzymałem się przed otwartymi drzwiami i poszedłem po bron (do tego się przyznam ze wziąłem bron i strzelałem WNIOSEK Z TEGO TAKI, ZE ADMIN DKJW TO OSZUST, PRZEZ DUŻO OSÓB NIE LUBIANY :/ Pozdro ![]() |
| |
| | #4 |
|
Straznik Teksasu dopilnuje porządku. Bana dostales za wychodzenie po bron - proste i logiczne.
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 21
Wyszedłeś po broń, ban słuszny. Klozet. |
| |
![]() |