| Skargi Skargi serwera Deathrun |
![]() |
| | #16 |
|
| Odp: skarga DKJW
no to niech sprawdza i potem decyduje a nie tyy mi kicki dajesz za nic??? Dodane po 6 minuty: co już nie masz co wymyślić na mnie?? przecież masz taki respekt u graczy niech ktoś potwierdzi to co napisałeś mówiłeś ze zamachowiec jest świadkiem a jak się go o to wszystko zapytałem to co odpowiedział ze nic takiego nie robiłem ciekawe co jeszcze wymyślisz? |
| |
| | #17 |
|
Moze ja sie wypowiem bo widze ze ta sprawa zrobila sie powazna. Lubie was obu i w zadnym wypadku nie jestem stronny. Silver, swiety nie jestes - nie pamietam czy go kiedys obrazales czy nie i mnie to szczerze nie obchodzi. Widzialem jak kiedys do TT przechodziles(bugowales zycie) ale za to juz miales bana wiec nie wnikam. Nie zasluguje na ciagle kiki, ale to tylko moja opinia. Za to DKJW jest naprawde surowym adminem, jedynym na dr i tacy admini sa potrzebni. Nawet ja wylapalem kiedys bana za wychodzenie po bron jako TT i to jest w 100% zrozumiale. Porzadek sie liczy a Straznik Teksasu DK sie tym wlasnie zajmuje. Inni admini na dr tylko przymruzaja oko na wszelkie skracanie itp. |
| |
| | #18 |
|
Nawet nie chcesz powiedzieć dlaczego silvera kikujesz niemasz co robić |
| |
![]() |