| Skargi Skargi serwera Deathrun |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 23
| Odp: skarga na wbjk
podaj jeszcze steam id
|
| |
| | #17 |
|
[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze przez Admina DKJW. [AMXBans] Pozostalo ci 1 tydzien , 6 dni , 23 godzin , 41 minut i 13 sekund bana. [AMXBans] Zbanowany Nick : matio197 [AMXBans] Powod : ' 97" Scamienie o PKT, Scamienie o UB ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 37886949 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 193.238.180.193 ' [AMXBans] ======================================= nie czyta forum widac admin ! |
| |
| | #18 |
| Wiek: 17
Człowieku proszę cię... Jak w poprzednim poście napisałem dostałeś bana na dzień za ciągłe marudzenie. Potem dostałeś na tydzień za zmienianie IP i wchodzenie na nonsteamie. Kolejnym twoim banem było oszustwo wobec mnie i ciągłe proszenie innych adminów o UB. Dzisiaj sobie wchodzę patrzę a ty na serwerze. Rozmawiałem z Herbarium i dowiedziałem się że dostałeś UB. Po rozmowie stwierdziliśmy że dam ci na tydzień chodź zostało ci 2 tygodnie. Nie ma żadnego odpuszczania i musisz ponieść konsekwencje. Temat moim zdaniem do zamknięcia , a nie ciągnie się to jak szary papier do dupy.
|
| |
| | #19 |
|
chyba nie mam zmiennego ip mam stale dostalem ub i znowu ban? jak wszedlem na ns jak stale ip mam? |
| |
| | #20 |
no niestety będziesz musiał poczekac ten tydzien jakos sobie poradzisz a na przyszlosc bedziesz bardziej uważał
|
| |
| | #21 |
|
ban na miesiac za to ze poprosilem julke o ub ? admin smieszny! |
| |
| | #22 |
sklada sie prosbe o ub a nie prosi innego admina
|
| |
| | #23 |
| Wiek: 21
Admin zagląda do teamtu. Tlyk widzać, zę uważ a cże słsuzcznei adał kare,więc zamyakm sa,. |
| |
![]() |