| Skargi Skargi serwera Deathrun |
![]() |
| | #1 |
|
| banik
==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : ~Zamachowiec~ ==== Zbanowane IP : 86.27.95.48 ==== Admin : Herbarium (Paranormalny) ==== Powod Bana : Obrazasz ==== Wygasa : 07/06/2011 - 14 : 42 : 38 ( od 06/29/2011 - 14 : 42 : Nie chciałem |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: banik
Wow, 1 tydzień. To musiałeś nieźle "jebnąć polską polszczyzną/podwórkową łaciną" ![]() Decyzja należy do Herbarium of course. |
| |
| | #3 |
|
powiedzialem do gracza o niku "pozdro" "pozdro mame- urodzila cipke a nie chuja" kwestionujac tym-samym prawde na tamat jego płci. Jest to bezpośrednie ublizenie w pierwszej osobie, dodatkowo wyrazajace szacunek i ciepłe pozdrowienia do mamy decydenta. Pytam - gdzie tu obraza rodziny? ~Zamachowiec~ |
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
no jeżeli do ciebie tak kumple mowia jak masz pozdrowić mame to możesz tolerowac ale nie bardzo trafiłeś dowcipem do mnie jaki i do gracza o nicku pozdro jezeli twoim zdaniem dostales tylko za te pozdrowienia bana to sie mylisz zanim wjechałeś "pozdro " na mame jego gre okreslales slowami idiota debil itp. oraz innych graczy nie grałem w tedy na servie ale znajomy mnie poprosił żebym wbił bo najeżdżasz ludziom na rodzicow wiec zminilem nick " mala migotka" no miał racje jeżeli twierdzisz ze takowe slowa nie padly moge poprosic aby ten gracz wypowiedzial sie ub napewno nie dostaniesz ale moge sie zgodzić na skrócenie bana do 1 dnia za 20 reklam |
| |
| | #5 |
|
Nie chce mi sie tych farmazonow czytac1 Wyjąłeś część wypowiedzi z kontekstu i widzisz to tak jak chcesz to widziec... a to jest dalekie od prawdy. Nigdy nikomu nie pojechałem po rodzicach, bo nie chciałbym zeby ktos powiedzial cos o moich- jedna z moich zasad. Przyznaje ze ublizalem typowi, mając konkretny powod. Przykro mi ze sie urodzilem wulgarny. Mogłbym najwyżej gdzies jedna reklame walnąć w ramach rekompensaty, gdybys tak nie klamał (lub nie zakrzywiał wybranych informacji) podczas pisania postow... w sumie... NIE GRALES WTEDY NA SERWIE to nie wiesz jak to dokladnie bylo. |
| |
| | #6 |
przecie ci pisze ze gralem wtedy jak wyzywales wszystkich jak lec pod innym nickiem(ze 10 min) czytac nie umiesz ?? teraz to zrob 500 reklam jak chesz skrucenie jeden wielki farmazon to ty tak zamachowiec jestes swiety pogadaj z rydzykiem bo taki swiety jak ty jest do zamkniecia |
| |
| | #7 |
|
| Odp: banik nie wiesz od czego sie zaczelo ty wez sie pierdolnij w łeb, kłamco bezczelny. Swiety nie jestem - za to ty nie masz po co dawac w kosciele na tace bo i tak sobie miejsca w niebie nie wykupisz. |
| |
| | #8 | |
| Odp: banik Cytat:
dziekuje dowidzenia | |
| |
| | #9 |
|
| Odp: banik |
| |
| | #10 |
zapytaj się za tydzień to na pewno będę pamiętał kto grał , brawo za rozpoznanie terenu proszę o zamkniecie tego tematu gdyż nic on nie zmieni |
| |
![]() |
| Tagi |
| niesprawiedliwy |