| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Ss Tanczacy z kulami
Name Admina Banującego:_JARUZEL_85r Powód:'zrzut_ekranu_wraz_z_modelem_gracza' Czas pozostały do UB:'permanentnie' Twój name:^SxB^ | Tanczacy z kulami_mp3 Twoje IP/SID: 'STEAM_0:0:43789889' SS z konsoli: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zbanowany przez Admina: _JARUZEL_85r [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Powod: 'zrzut_ekranu_wraz_z_modelem_gracza' [AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:43789889' [AMXBans] Twoje IP: '83.9.158.56' [AMXBans] ======================================= Dlaczego mamy dać UB:Jak się nie myle to juz 2x ss'y prosze, rob ss'y ale niektorzy tez maja skilla a nie cheaty . ![]() Link do hltv/demka/ssów:PRZEKLEJ - Ss Tanczacy .rar. - Filmy, muzyka, zdjęcia |
| |
| | #2 |
| Wiek: 18
| Odp: Ss Tanczacy z kulami
SSy Modyfikowane :] Nie ma UB
|
| |
| | #3 |
|
ss czyste, niemodyfikowane @luffy znowu za dużo herbaty wypił |
| |
| | #4 |
| Wiek: 22
Pooglądałem chwile na spect i jak dla mnie odpał. Jeszcze sprawdzę demka z hltv.
|
| |
| | #5 |
| Odp: Ss Tanczacy z kulami |
| |
| | #6 |
| Odp: Ss Tanczacy z kulami http://88391.hltv2.pukawka.pl/hltv-1...1328272920.zip http://88391.hltv2.pukawka.pl/hltv-1...1328274120.zip Pierwsze demko z dust2002, drugie z d2. Powiem krótko, nie wierzę w Twoją grę. Niestety demka z hltv są słabej jakości, na serwerze jakbym miał admina od razu wlepiłbym Ci perma. Ale to już nie zależy ode mnie. |
| |
| | #7 |
Ale po co oglądać te demko , SS modyfikowane i tyle
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 23
coś tu niegra, tak jakby brakowało ostatniego ss lub tego przed nim ale tak jak napisał huti trzeba demo zobaczyć bo ss to nie wszystko |
| |
| | #9 |
| Odp: Ss Tanczacy z kulami |
| |
| | #10 |
| Wiek: 23
albo gra z kumplami na VT i dają mu info bo jak dla mnie to ziomek ma aż za dobrego skila
|
| |
| | #11 |
| Wiek: 99
Bym obejrzał demko ale niestety nie mogę odpalić cs'a ale patrzyłem na niego przy poprzednim banie którego wręczył mu paradoxalny... Koleś ogarnia i ma troche szczęścia... Co do vt z koleszkami to nie wiem... Możliwe... PS hutiego wkońcu ktoś bije i jest puacz na forum haha |
| |
| | #12 |
Ciampel, tu nie chodzi o jego info tylko o 'sposób' strzelania.
|
| |
| | #13 |
| Wiek: 17
Powinno być chyba 6 ssów (5 + "sprawdzanie modelu gracza").
|
| |
| | #14 |
| Wiek: 21
SS'y czyste, nie modyfikowane. Odbanowany, bo wiem, że długo będziecie oceniać demka, bądź sama rozpiska zajmie długo ![]() Temat otwarty i czeka na pewne dowody. |
| |
| | #15 |
| Wiek: 19
Bad Day kolega zamiescil 2 takie same Ss'y. Niech doda ostatniego ss'a i sie zobaczy.
|
| |
![]() |
| |