| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #16 |
| Wiek: 18
| Odp: Ss Tanczacy z kulami
Jak niemodyfikowane jak modyfikowane -_-
|
| |
| | #17 |
|
luffy nie sa modyfikowane...
|
| |
| | #18 |
| Wiek: 26
luffy ale Ty jestes uparty nie sa modyfikowane jego ss'y
|
| |
| | #19 |
| Wiek: 18
To czemu 2 ostatnie ssy mają takie same CRT ?
|
| |
| | #20 |
| Wiek: 19
Pozwole sie sobie wtracic ![]() Wlaczcie podglad ssow ale tych 2 ostatnich ktore sa takie same. Zmieniajcie je i przypatrzcie sie jak cala prawa strona oraz napisy sie przesuwaja ![]() Jest przesuniecie o kilka pikseli tak jakby z jednego bylo skopiowane na drugie lacznie z napisem przyklad: napis na rozowo "nominowane": - przypatrzcie sie na literke "m" jak ostatnia przerwa sie zmienia licznik czasu: - na piewszym ssie wyglada tak 2:11 a na drugim 2 :11 (jest wieksza przerwa równo pod w/w "m" napis "tanczacy z kulami": - na pierwszym "tanczacy z kulami" na drugim "tanczacy z kulami" pomiedzy "z" a "kulami" jest wiekszy odstep oraz "k" jest lekko obciete - cala tekstura ulega przesunieciu w prawo mniejwiecej w polowie ssa od samej gory do samego dolu Poza tym na każdym ssie wartosci w prawym dolnym rogu (przynajmniej jedna z nich) typu ms, in, out ulegaja zmianie, a na 2 ostatnich ssach sa one takie same bez nawet minimalnych zmian co wedlug mnie jest nierealne ![]() Przegladnijcie jeszcze raz ssy i zobaczcie czy faktycznie nie sa modyfikowane ![]() EDIT: Nie będę nabijać postów więc edit: Nie chodzi o to, że te ssy są takie same tylko o to, że coś było z nimi nie tak i od połowy ekranu wszystko przesuwa się w prawo łącznie z tekstem co raczej nie powinno mieć miejsca nawet zależnie od jakości grafiki czy jak to tam nazwać |
| |
| | #21 |
| Wiek: 16
No cos nie pasuje , 2 te same ss...
|
| |
| | #22 |
| Wiek: 21
Jak te 2 ss'y są identyczne. Nie ma pomiędzy nimi żadnej różnicy. Łatwo to sprawdzić w photoshopie. Nakładając jeden na drugi i zmniejszając krycie, pasują idealnie. Co następne czas jest taki sam na obu. Wytłumaczenie 2 takich samych ss'ów: 4 ss się dubluje i powstaję 5. |
| |
| | #23 |
| Wiek: 19
No tak.. mój błąd ;d Odpaliłem ps'a i jest dobrze. Wcześniej sprawdzałem w podglądzie tylko i przesuwało się, więc nie odpalałem żadnego programu graficznego |
| |
| | #24 |
| Wiek: 21
Nie widzę tych "przesunięć" na ostatnich SS'ach. Dla tych co nie wiedzą, a jeszcze nie zauważyli tej zależności, to u nas przy robieniu 5-6 SS'ów ostatnie 2 są zawsze takie same. Więc jeśli byłyby inne to już można coś podejrzewać. Tak chyba nie ma na 4fun. I zamykam, jak już pisałem/przewidziałem nikt nie rozpisze demka. |
| |
![]() |
| |