| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Ub AMURKATOR Name Admina Banującego: Powerful Beyond Measure Powód: pewnie czit. A powod w konsoli: zrzut_ekranu_wraz_z_modelem_gracza Czas pozostały do UB: Permanentnie Twój name: AMURKATOR Twoje IP/SID: STEAM_0 : 1 : 29598434 SS z konsoli: Ss-y.rar - download. Darmowy hosting plików. Dlaczego mamy dać UB: Bo jestem czysty. Zostalem zbanowany wczoraj, tj. 30.01.2012 ![]() |
| |
| | #2 |
| Wiek: 26
| Odp: Ub AMURKATOR
a dlaczego nie wrzuciles ss'ow wczoraj to po 1 po 2 miales czas na modyfikacje po 3 z tego co wiem to po 24 h nie rozpatrujemy podan o ub czyli jak ktos dostanie bana to moze go powidzmy np wrzucic za 2 dni jeszeli ktos nie wrzuci ss'ow w ciagu 24 h to nie powinno byc ub |
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Nie rozpatrujemy banów do 24h. Dziwne- czemu na każdym prócz 1 (kiedy jeszcze nie wiedziałeś o ss) patrzysz w dół? Ja jestem za tym aby nie dawać ub, śmierdzi! |
| |
| | #4 |
|
Kiedy dostalem bana musialem na chwile zejsc z kompa, pozniej znowu wszedlem ale postanowilem ze wrzuce na nastepny dzien, bo wolalem pograc mix'y. Gralem na tym servie juz wczesniej i wydaje mi sie, ze nie gralem az tak dobrze zeby mozna to uznac na cziterstwo. W takim razie sorry, wasza decyzja. Nie wiedzialem. |
| |
| | #5 |
|
wam to zawsze cos nie pasuje... Dawac mi tu demko |
| |
| | #6 |
| Odp: Ub AMURKATOR |
| |
| | #7 |
|
Dzieki .
|
| |
| | #8 |
Więc jak widać z zainteresowaniem zamykam.
|
| |
![]() |
| |