| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| ss'y HooliganS
Siema to moje ss'y nie umiem robić postów więc macie ss'y HooliganS.rar - Speedy Share - upload your files here nick: HooliganS Adres ip : 212.224.232.166 Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: ss'y HooliganS
wejdz FFA skargi i po 1.tam załóż temat a po 2. To zastosuj się do wzoru
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
Hmm... dziwne dziwne, nie podoba mi się ten drugi 0.001 czemu textura zachodzi na sumę 300$?
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 23
nie wiem dlaczego ss niemoge pobrać a po drugie brak wzoru
|
| |
| | #5 |
| Wiek: 26
| Odp: ss'y HooliganS |
| |
| | #6 |
|
O boshe macie w poscie napisane że nie umiem posługiwać sie tymi rzeczami... A wgl to że ns nie znaczy że czit.. i co wy niby widzicie na tym zdjeciu przy 300 $ ? -.-
|
| |
| | #7 |
Nie potrafisz nawet wzoru skopiowac i napisac swoje dane itp . ?
|
| |
| | #8 | |
| Odp: ss'y HooliganS Cytat:
Nie umiesz? To się naucz. Ns - większe prawdopodobieństwo że może grać na wspomagaczach. Widzimy to, że txt nachodzi na sumę wyświetloną 300$ (co moim zdaniem jest nie możliwe, aczkolwiek grasz na 16 bitach, niska rozdzielczość). Niech się wypowie ktoś jeszcze - mi tu coś śmierdzi. Wydaję mi się jakby anty ss jakoś chujowo się załączył. | |
| |
| | #9 |
ss o ktory wam chodzi to jest normalne... to zwykle ustawienia hud'a , idz zabij kogos w csie i sie przyjrzyj ze tez tak bedziesz mial Paradox... jak dla mnie to czyste |
| |
| | #10 |
| Wiek: 19
wiem ze nie jestem adminem i mam g***o do gadania ale chcialbym sie tu lekko udzielic ![]() napis 300$ juz wygasa i pojawiający sie niebieski napis sie przez niego przebija poprostu pojawiajacy sie napis jest ciemniejszy i przebija sie przez zanikajace zielone 300$, a poza tym na ssie "de_sunny0000" gdyby mial wh przenikal by skin tt ktory pada przez sciane a widac go tylko do jej krawedzi. ale to tylko takie moje zdanie |
| |
| | #11 |
|
cnd 1 tylko rozumie |
| |
| | #12 |
Chodzi mi o ss 0.001, gdzie biała kafelka nachodzi na 300$. Czy czysty czy nie, póki nie zastosujesz się do wzoru ub nie będzie. |
| |
| | #13 |
| Wiek: 19
napis jest zielony i przezroczysty a biala jasniejsza kafelka przeswitujac przez niego jest tak jasna ze sprawia wrazenie jakby na nia nachodzila ![]() EDIT: przypatrz sie |
| |
| | #14 |
Usunąłem już te ss'y. Wjb mam jak ma to i tak wpadnie kiedyś. Na razie niech się zastosuje do wzoru |
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
Ssy czyste, niemodyfikowane. Nie chce mi się czekać, aż łaskawie uzupełni wzór, więc skoro już jestem to rozpatrzę. Teraz tylko ostrzegam - kolejnym razem będzie warn od ręki za brak wzoru. UB, zamykam. |
| |
![]() |