| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 19
| SSY by AtomicDestination ` cdN . [!]
[AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server by Admin TOTALANALDEWASTATOR. [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : AtomicDestination ` cdN . [!] [AMXBans] Reason : ' zrzut_ekranu_wraz_z_modelem_gracza ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.volta-sq.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 19625292 ' [AMXBans] Your IP : ' 78.9.31.98 ' [AMXBans] ======================================= Name Admina Banującego: TOTALNYDEWASTATOR. Powód: wh ? ![]() Czas pozostały do UB: perm Twój name: AtomicDestination ` cdN . [!] Twoje IP/SID: STEAM_0 : 0 : 19625292 // 78.9.31.98 SS z konsoli: UP Dlaczego mamy dać UB: yy czyste ssy i smiech na sali Link do hltv/demka/ssów: SSy.rar - Speedy Share - upload your files here Mam prośbe TOTALNY nastepnym razem posiedz troszke na spec i popatrz a nie odrazu banujesz szkoda mi czasu na wrzucanie co chwile ssow na jakies forum ;d
|
| |
| | #2 |
| Wiek: 19
| Odp: SSY by AtomicDestination ` cdN . [!]
Podlpadles mi, i mam prawo zrobic Ci Ss'y i z tego z prawa skorzystalem. Nie wiem po co te niepotrzebne komentarze.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 21
SS'y czyste, nie modyfikowane.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 26
ss'y czyste, wiec bedzie ub