| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| UB DoMiNaToR ^^ PL
Name Admina Banującego: [Volta] iQ^MatriX Powód: "reklama" Czas pozostały do UB: ban na zawsze Twój name: DoMiNaToR ^'^ PL Twoje IP/SID: 83.243.36.34 SS z konsoli: Brak.. Bana dostałem około roku temu Dlaczego mamy dać UB: Dostałem bana za przypadkowe naciśnięcie klawisza, pod którym była reklama (nie wiedziałem o tym.. ) Powiedziałem adminowi by nie dawał bana bo to nieumyślne było i że zaraz zresetuję klawisze i będzie gites.. Link do hltv/demka/ssów: Brak.. Miałem 2 formaty w pc ![]() Nick: DoMiNaToR ^'^ PL ---> bez kreseczki " ' " przy ^ ^ Jakbym napisał bez kreseczki, powstałby emot |
| |
| | #2 |
| Wiek: 20
| Odp: UB DoMiNaToR ^^ PL
Ban z maja, więc nie taki rok Myślę chyba, że można zdjąć, bo bądź co bądź swoje odczekał Ale decyzję zostawię Matrixowi.
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 99
no ale za zbindowaną reklamę to się daje bana na max 1 dzień a nie na zawsze (przynajmniej wg. mnie) |
| |
| | #4 |
| Wiek: 17
Miesiąc to juz duzo a poł roku czekania ? Mogleś wczesniej kolego napisac ![]() |
| |
| | #5 |
|
Oj tam Oj tam No ale to że wyczekałem te pół roku to nie oznacza że poczekam kolejne pół Chciałbym się dowiedzieć czy mam UB czy nie Bo nie mam już co robić na tym pc :(
|
| |
| | #6 |
| Wiek: 19
Będziesz miał UB kolego, tylko trzeba poczekać na kogoś z zarządu.
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 26
6 michow wyczekales haha to ladnie.... musisz poczekacz a Cie odbanuja napewno jak nie dzis to jutro
|
| |
| | #8 |
| Wiek: 17
Dałby ktos chłopakowki tego UB. Czekał i tak juz chyba dosc dlugo |
| |
| | #9 |
| Wiek: 21
Po długich poszukiwaniach odbanowany.
|