| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
| Wiek: 17
| Ban ? Name Admina Banującego:HftB. Powód:Ponoc aktywny ban. Czas pozostały do UB: Twój name:nie wiem Twoje IP/SID:213.25.175.23 SS z konsoli:... Dlaczego mamy dać UB:BO nie wiem o co tu chodzi... Nie grałem na Volcie od sierpnia wrocilem w grudniu add Moze potwierdzic, i gralem sobie caly czas spokojnie nagle dzis zabilem owego admina i dal mi bana ze to ze gram na aktywnym banie ktory chyba sie z powietrza wziął bo nie wiem jak to wytlumaczyc inaczej. Dlatego prosze o rozpatrzenie i UB. Pozdrawiam ![]() Link do hltv/demka/ssów: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Stanislaw Czlowiek Marginesu ! ==== Zbanowane IP : 213.25.175.23 ==== Admin : .HftB. ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 01/23/2012 - 17 : 20 : |
| |
| | #2 |
|
| Odp: Ban ?
niejaki plankton dostal bana na to IP za wh/esp od Admina PUCEK
|
| |
| | #3 |
Czyli ban jest za wrzenien a ja od sierpnia nie gram add i hooligan mogą potwierdzic bo wtedy z nimi gadalem ostatni raz bo na laptopa czekalem i jak przyszedl to przestalem grac w cs-a calkowicie. Pucek ? Pierwszy raz taki nick nawet widze.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 21
A jaka pewność, że nie zmieniłeś nicku jak teraz?
|
| |
| | #5 |
Nick zmienilem chyba jakis tydzien temu bo gralem z kolegami i dla jaj taki ustawilem a wczesniej jak juz mowilem nie gralem w cs-a od sierpnia. Wiem ze mozecie mi nie wierzyc ale mowie jak jest. Kto ze mną gra wie ze jestem czysty.Pozostawiam tą sprawe wam i mysle ze moglibyscie mi dac ub bo gram na tym serwerze łacznie z rok czasu i zalezy mi na tym |
| |
| | #6 |
Jak nikt nie ma żadnych zastrzeżeń, dajcie ub.
|
| |
| | #7 |
A nie mozesz ty mi dac poprostu UB ? Nudzi mi sie nie mam co robic a na serwer nie moge wejsc :(
|
| |
| | #8 |
Odbanowany.
|
| |
![]() |