| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| Prośba o unban!
Name Admina Banującego: .HftB. Powód: Mniemana "Obraza" Czas pozostały do UB: ok. 1 tydzień Twój name: Don Giovanni Twoje IP/SID: 89.72.229.148 / STEAM_0:0:1906731648 SS z konsoli: Brak bo nie do tematu. Dlaczego mamy dać UB: Otrzymałem nie uzasadniony do końca ban ponieważ napisałem "Kurwa" . "Ciotka" a chodziło mi o moją ciocie bo mnie zdenerwowała mnie w moim mieszkaniu (bo przyszła) nie chciałem nikogo obrazić to po prostu zbieg okoliczności.Przepraszam również za te niestosowne słowa. Za odbanowanie uprzejmie dziękuje z góry.!!! Link do hltv/demka/ssów: Brak bo nie do tematu. |
| |
| | #2 |
| Wiek: 21
| Odp: Prośba o unban!
Śmieszny jesteś, napisałeś Ciota, była cenzura i napisałeś ciotka. Do widzenia, ub nie będzie. |
| |
| | #3 |
|
Zgadza się wiedziałem ze jest cenzura na to słowo więc napisałem je a inni gracze tego nie widzą !!! więc pan bez podstawie mnie zbanował więc nie ma pan podważającego dowodu.
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 20
JAAHAHAHAHAHAHAAHHHAH TŁUMACZENIE ROKU !
|
| |
| | #5 |
|
Trzeba się bronić |
| |
| | #6 |
| Wiek: 17
Z tego co wiem to admin widzi to co jest cenzurowe nieprawdaz ?
|
| |
| | #7 |
|
| Odp: Prośba o unban! dopiero to odkryłeś ??? przecież napisał ze napisałem Ciota ale inni tego nie widzaDobrze wiec proszę o skrócenie bana do długości 1 dnia. żeby sprawiedliwość znów zaistniała Ponieważ nie napisałem tego słowa do kogoś konkretnie oraz i również nie miałem nikogo na myśli. Nadal trzymam się swojej wersji wydarzeń jak w temacie |
| |
| | #8 | |
|
| Odp: Prośba o unban! Cytat:
UB u mnie bys miał jak w banku lepszej wymowki nie widzialem..
| |
| |
| | #9 |
Sorry bo na tel. Siedze i tak czytam ale... Tlumaczenie ze chodzilo Ci o ciotke jest tez smieszne bardziej juz chyba wypada napisac ciocia niz ciota. Paradox moze zrozumiał to inaczej i bana dał slusznie.
|
| |
| | #10 |
| Wiek: 21
Dobrze to zrozumiałem, napisałeś do kogoś "ciota", nie dał bym Ci bana, gdybyś nie próbował, poprawić, aby każdy zobaczył. Dziękuje nie masz co pisać, bo ja ani bana nie zdejmę, ani go nie skrócę.
|
| |
| | #11 |
|
Przepraszam ale jak napisałem moja ciotka kuu.. zdenerwowała mnie dlatego tak napisałem... jak widać wcześniej. ---------- Wiadomość dodana o 22:07 ---------- Przepraszam pana admina ale nie zdarzyłem poprawić bo pan za szybko wstawił bana. ---------- Wiadomość dodana o 22:09 ---------- Pan tu chyba nie widzi w myśli spójniak "Kurwa" . "Ciotka" a po słowie Kurwa a ciotka nasuwa się tylko słowo MOJA ---------- Wiadomość dodana o 22:11 ---------- Albo gdyby się uprzeć to by było Kurwa ty ciotka PRZYSZŁA ---------- Wiadomość dodana o 22:13 ---------- Lecz jak Pan pisze w ostatnim poście wychodzi na to że nie wiadomo kogo obraziłem jak już bo ... jak pisałem nikt tego nie widział po drugie nie było to zwrócone konkretnie do osoby. |
| |
| | #12 |
| Wiek: 19
Bana nie dostales na tydzien tylko na 1h chyba, z tego co widzialem, wiec nie wiem o co ten placz.
|
| |
| | #13 |
|
Proszę o skrócenie na 1 dzień a dostałem 1 tydzień, w przeciwieństwie że inni dostają po 10min 1godzine lub maksymalnie 1 dzień ---------- Wiadomość dodana o 22:20 ---------- Dobrze to po co Ta Cenzura jak tak osądza się gracza to zdejmijcie ją i niech każdy widzi że ktoś został obrażony i wtedy na gorąco banować !!! |
| |
| | #14 |
Jak sie tak napinac bedziesz to Ci UB napewno nie da. Takze czekaj spokojnie do jutra.
|
| |
| | #15 |
| Wiek: 20
Nie no parodia po prostu. Idź się gościu przewietrz, bo za przeproszeniem pier****sz od rzeczy. Ban jest jak najbardziej słuszny, więc nie masz się co dalej wykłócać i wymyślać wymówek z kosmosu. Zamykam.
|
| |
![]() |