| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| brawo Efix
Brawo Efix i dziękuje że przynajmniej Ty jesteś po mojej stronie dziękuje i jak mówiłem jestem czysty W końcu jakiś porządny człowiek się znalazł i powiedz prawdę Wielki SZACUN dla CIEBIE EFIX ![]() Pozdrawiam |
| |
| | #2 |
| Wiek: 17
| Odp: brawo Efix
Bostałes UB ?
|
| |
| | #3 |
| Wiek: 16
Mam pytanie. po co zakładasz setny temat o tym?
|
| |
| | #4 |
|
Nie wiem czy dostałem ale wiem że Efix mi wieży i widział demko i jest chyba 1 osobą która powiedziała że jestem czysty i że spinacie na mnie że się wgl wypowiadam więc się cieszę i mu dziękuje czy dostane czy nie co mnie to ale widzę że jest przynajmniej jeden porządny człowiek na tym forum dziękuje jeszcze raz ![]() Wiem i przepraszam ale chciałem podziękować jemu za opinie ![]() Już nic nie piszę przepraszam ![]() Pozdrawiam |
| |
| | #5 |
|
Jeszcze Paradox mówił że clear ![]() a cały poprzedni temat żenujący, podobno każdy ma takie same prawa, ale mając kolorek możesz wszystko... I jak zwykle dobry gracz musi zostać udupiony, to już standard |
| |
| | #6 |
|
co ty pierdolisz simek? Chyba nie widziales co klient wypisywal w zeszlym temacie
|
| |
| | #7 |
| Wiek: 17
nie przejmuj sie Sh00ry , Simek ostatnio ma takie dni ze odpierdala i obcych non stop popiera i motywuje ;d
|
| |
![]() |