| Skargi Skargi serwera FFA |
![]() |
| | #1 |
|
| sub ss's
Twój nick w grze:sub Data i godzina zdarzenia:2012-01-20 godz 23:30 Opis całej sytuacji: Było ciepłe lato mapa inferno lece bananem, myszka mi sie zacieła i bana dostałem :x Szanowni admini W związku z banem zamieszczonym na serwerze „volta-sq [ffa]” uprzejmie proszę o unbanowania mnie oraz zmiany zdania w charakterze czitera. Zapewniam, że nie posiadam odpowiednich czitów do wykonywania tego rozpierdolu. Zawsze interesowała mnie czysta gra w cs'a, dlatego już jako młoda osoba wybrałem się do sklepu z grami. Nadal nie miałam wątpliwości co do napierdalania w csa, więc postanowiłam dalej kształcić się w tym kierunku na Mixach i offi. Jestem odpowiednią osobą do nakurwiania, ponieważ posiadam najlepsze cechy profesjonalisty. Zawsze byłem zajebisty, systematyczne banie i solidne body. Do komputera podchodzę z dobrym nastawieniem, ponieważ robię to, co sprawia mi przyjemność. Jestem osobą otwartą na nowoczesne technologie ale ich nie używam gdyż chce być 100% czystym graczem . Uważam, że bana dostałem nie słusznie. Prosze o unbana :( 2 bany jednego dnia, nie no rewelacja... |
| |
| | #2 |
|
| Odp: sub ss's
tzn?? a gdzie ss?
|
| |
| | #3 |
|
pomyliło mi sie, ssow nie było tylko sam ban
|
| |
| | #4 |
| Wiek: 99
brak wzoru a co do tego to nie jestem pewien ale typ dawał info piękne... przykładowo: "3 banan poszło, 3 domek i 2 drugi środek" paradox na niego patrzył i go zbanował bo wg niego ewidentne wh można jeszcze na demo poczekać
|
| |
| | #5 |
|
yy, widzialem jak bananem 2 szlo w domku bylem slyszalem jak bylo 2 na dole i jeden we mnie w domku strzelał wy mnie nie lubicie ze 2 bany jednego dnia :(? http://volta-sq.pl/skargi-383/75929-...tml#post263625 |
| |
| | #6 |
| Wiek: 99
| Odp: sub ss's Wzór prośby o UB zapoznaj się z tym, popraw skargę i czekamy na demko |
| |
| | #7 |
|
Mam takie pytanie, ostatnio jak pamiętam że ktoś kogoś zbanował bez ssów i za wh. To od razu była gadka że nie ma być banów z dupy tylko demko w dział ukryty. Ssy na 4fun wrzucił czyste, paradox go banuje bez ssow za wh, jak typ ma sie bronic ?. Ma czekać na demko aż ktoś zechce obejrzec demko ? Parodia. P.s to od czego są ssy ? |
| |
| | #8 |
| Wiek: 21
KURWA WIĘKSZOŚĆ CZITÓW MA ANTY SS'Y, WIEC SS'Y TO GÓWNO. Jutro obejrzę i dam znać. ---------- Wiadomość dodana o 01:15 ---------- A Ty Giero zajmij się swoim JB |
| |
| | #9 |
|
jakie demko?? o co wogole chodzi z tym demkiem? ---------- Wiadomość dodana o 11:34 ---------- Jeżeli widzisz ten komunikat oznacza to, że lista dem nie została aktywowana lub wpisany adres jest nieprawidłowy... z tymi htvl |
| |
| | #10 |
|
| sub
Name Admina Banującego: Nie pamiętam.. Powód:wh/esp Czas pozostały do UB:forever Twój name:sub Twoje IP/SID:89.74.236.39 SS z konsoli:Brak Dlaczego mamy dać UB:bo nie czitowałem Link do hltv/demka/ssów:Serwer HLTV 1 @ Pukawka.pl Strona nie działa |
| |
| | #11 |
No to cóż trzeba czekać, aż będzie działać. ---------- Wiadomość dodana o 11:43 ---------- Dobra już mam, zaraz dam odpowiedź. ---------- Wiadomość dodana o 11:52 ---------- No cóż po tym co zobaczyłem, muszę się przyznać do błędu i przeprosić. Ub i do zamknięcia. |
| |
| | #12 |
Odbanowany.
|
| |
![]() |