Strona główna | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | Rejestracja |

| Rejestracja

Serwer War3 cs Warcraft 3 mod 80.72.41.210:27228 [S/NS] steam
Serwer Diablomod Diablomod 194.149.88.242:27017 [S/NS] steam
Serwer FFA FFA 193.33.177.14:27231 [S/NS] steam
Serwer Pokemod Pokemod 91.210.130.90:27004 [S/NS] steam
Serwer Minecraft Minecraft mc.volta-sq.pl:32403 1.2.4
Serwer Teamspeak 3 TeamSpeak ts.volta-sq.pl 3.0

Skargi Skargi serwera FFA

Zamknięty temat

Odsłon tematu: 657  
Stare 20-01-12, 10:41   #1

proszę o unbana

Name Admina Banującego: beser
Powód: "papa cziiterku
Czas pozostały do UB: na zawsze
Twój name: Pan Profesor `m
Twoje IP/SID: Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:26513920' , Twoje IP: '213.77.59.67'
SS z konsoli: brak o.O
Dlaczego mamy dać UB: bo nie mam czitów -_-
Link do hltv/demka/ssów: nie ma
Podczas gry na mapie westwood admin beser dał mi bana perma bez żadny ss czy demka. Dobrze mi szło od początku i miałem staty 15:0 ale pózniej było coraz gorzej ale nadal byłem pierwszy, i wiedziałem że na mnie ktoś luka bo był na spekcie, rozumiem jakby mi ss zrobił czy coś ale jak nie zrobił i od razy mi daje bana perma za nic to pozdro, gram już troche w cs i czasami dość dobrze mi idzie , nie moja wina że takie botki grały na serwie steama mam już od 2 czy 3 lat wiec nie miałbym po co czitować , a w cs gram już 4 lata
więc proszę o unbana i możecie mnie oglądac ile chcecie i zrobić mi te ss bo jak na razie to nie macie dowodów żeby mnie oskażać o wh czy inne czity. i powiem wam że to nie jest pierwszy serwer na którym dostaje od razu perma bez żadny ss ale ludzie ogarnijcie swoich adminów i nie dawajcie go dzieciom tylko porządnym grazcom i niech najpierw zrobi te ss bo po to są żeby kogoś sprawdzić a nie od razu dawać perma bo komuś dobrze idzie
Był bym wdzięczny żeby to było zrobione jeszcze dzisiaj bo chce sobie pograć na waszym serwie.
Dziękuje

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zbanowany przez Admina: beser
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.volta-sq.pl
[AMXBans] Powod: 'pa pa czzitku'
[AMXBans] Dlugosc bana: 'permanentnie'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:26513920'
[AMXBans] Twoje IP: '213.77.59.67'
[AMXBans] =======================================

Stare 20-01-12, 11:16   #3

Paradoxalny

Odp: proszę o unbana

Moim skromnym zdaniem, czysty.

---------- Wiadomość dodana o 12:11 ----------

http://88391.hltv2.pukawka.pl/hltv-1...1327054680.zip

---------- Wiadomość dodana o 12:16 ----------

I taka mała wcinka: Czy wy kurwa (za przeproszeniem), nie umiecie napisać normalnego tematu o ub? Zawsze, jakieś aluzje, że dzieci mają admina, nie znacie adminów a gadacie głupoty. Napiszcie tylko prośbę o ub. Tutaj nikogo nie obchodzi wasz staż w cs. Możecie grać jak dla mnie 10000 lat w niego a i tak możecie coś odpalić. Więc skończcie te głupie wypociny pisać i skupcie się na priorytetach.
zapsior1 pomógł ten post.

Stare 20-01-12, 12:17   #4

yhm.....
wszystko pięknie fajnie ale po ku.... daje od razu perma ???????????? no >>
dawaj !!! bo coś mu nie pasi .... niech sobie kur... pogra troche i nie daje od razu perma żebym ja się pird..... z tym i pisał bo ślepy jest i nie widzi że czysty jestem... po to piszę adm dziecko , bo co drugi to jakiś przyczaj co ściemnia że ma 16 latek a tak naprawde to jeb.... gówniarz co dopiero zaczyna grać ... wiec prosze Cie skończ!!!
admin jest po to żeby pomagać na serwie a nie szkodzić...
pozdro i prosze o unbana!

---------- Wiadomość dodana o 13:17 ----------

masz tu swoje piękne demko zobaczymy czy coś tam znajdziesz !!!!
http://88391.hltv2.pukawka.pl/hltv-1...1327054680.zip

Stare 20-01-12, 12:17   #5

zapsior1

Za takie zachowanie ja bym nie dawał tego ub, brak kultury to na tej serwerowni druga najgorsza rzecz ( zaraz po cziterstwie )

Stare 20-01-12, 12:21   #6

wiem i przepraszam
ale jak koleś mi piszę żebym się ogarną i nie nazywał adm dzieckiem to proszę Cie....
już kolejny raz mam tak że mi nie robią demka ani ss i muszę pisać więc się zdenerwowałem bo ile możan // jakby chociaż te ss zrobił to bym już tyle nie pisał ....
pozdro

Stare 20-01-12, 12:24   #7

Paradoxalny

A ile Ty masz latek, że taki dorosły jesteś? Po twoim słownictwie wnioskuje, że albo masz 12 lat, albo zatrzymałeś się umysłowo na takim poziomie.

To według Ciebie admin, nie miał prawa dać Ci perma? I tu się mylisz, bo jak będziesz dalej tak skakał to będę Ci robił raz dziennie ss'y

---------- Wiadomość dodana o 13:24 ----------

Większość "programików" ma anty ss'y. Więc już nie bądź taki przemądrzały.
I radziłbym Ci skończyć, bo ja takiego czegoś nie toleruje i może się szybko dla Ciebie gra skończyć na naszej serverowni
Black pomógł ten post.

Stare 20-01-12, 12:26   #8

wystarczająco zdenerwowałem sie i tyle bo Ci mówie że to nie jest 1 raz co mi dają od razu perma lol wczesniej dostałem za aima i wh -_- to już wgl ale mnie też odbanowali matoły ....
hehe a to co nie mogę sobie skakać o.O po prostu wcześniej grałem na deadrun i co chwile tam skakałem ;p
a proszę Cię bardzo rób sobie i co godzine i tak tam nic nie znajdziesz ;D
więc jest już unban ??

Stare 20-01-12, 12:28   #9

Paradoxalny

Poczekaj spokojnie. Będzie ub, na pewno ktoś Cię o tym poinformuje.
Nie lubię takich cwaniaków jak Ty, więc się pilnuj.

Stare 20-01-12, 12:30   #10

cwaniaków ?? pod jakim względem ?? nie rozumiem .
że się zdenerwowałem lol nic takiego złego nie zrobiłem żeby mnie od razu cwaniakiem nazywać

Stare 20-01-12, 13:10   #11

_JARUZEL_85r

Cytat:
Zamieszczone przez matiu57 Zobacz posta
yhm.....
wszystko pięknie fajnie ale po ku.... daje od razu perma ???????????? no >>
dawaj !!! bo coś mu nie pasi .... niech sobie kur... pogra troche i nie daje od razu perma żebym ja się pird..... z tym i pisał bo ślepy jest i nie widzi że czysty jestem... po to piszę adm dziecko , bo co drugi to jakiś przyczaj co ściemnia że ma 16 latek a tak naprawde to jeb.... gówniarz co dopiero zaczyna grać ... wiec prosze Cie skończ!!!
admin jest po to żeby pomagać na serwie a nie szkodzić...
pozdro i prosze o unbana!

---------- Wiadomość dodana o 13:17 ----------
Żadnego UB bym nie dał co to za zachowanie KURWA.Wszyscy się jadą na forum dla mnie to śmieszne i niedorzeczne.Ciekawy jestem który by taki cwany w realu był mało takich.A każdy jak zawsze ma dużo do NAPISANIA i tylko napisania.
Demo:
-7:45 dziwnie wiedział,że tam jest i nie uwiężę że zauważyłeś kątem oka
-12:43 mierzył górę jak szybko przeszedł do skana

Może się mylę,ale to jest tylko moja opinia

POZDRAWIAM INTERNETOWYCH NAPINACZY
Black i [p47]Chris lubi to.

Stare 20-01-12, 14:08   #12

beser

Drogi kolego nazywanie mnie dzieckiem jest trochę nie na miejscu. Piszesz że dobrze grasz a masz ze 4 aktywne bany za czity na innych serwerowniach, ciekawe skąd się wzięly, pewnie tamci admini to też dzieci co tylko perma potrafią dać nie? Ciężko mi uwierzyć że po 3 latach gry jesteś taki obcykany.

Stare 20-01-12, 16:22   #13

pomaranczq

po pierwsze to wzor nie dostosowales sie!!!!!!! a po 2 to demko wyglada na czyste

Stare 20-01-12, 17:12   #14

yhm....
po 1 : pożyczyłem kupmlowi steam i on dostał bana nie na servach gdzie się strzela więc zluzuj chłopcze, i też miał nie słuszne bany które mu nieudowodnili, ale to jest nie ważne.

po 2 : jak tak wam na prawdę przeszkadzam to wejdz sobie na serva i mnie pooglądaj a nie mówi mi że raz szybko skanowałem czy cos lol . robicie problem z niczego nie dacie tego unbana to nie -_-
pzdt

---------- Wiadomość dodana o 18:12 ----------

demko jest czyste a nie wygląda ;D nie no spoko ja się już z wami nie będę użerał i widzż że to i tak nie ma sensu o.O widze wiek już macie duży ale co do cs to chyba nadal za mały
-_-

Stare 20-01-12, 18:20   #15

beser

Cytat:
pożyczyłem kupmlowi steam
Kolejna wspaniala śpiewka. :/

Zamknięty temat